Tarih: 11.12.2018 10:40

LİDERLİĞİ DEVRETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Mustafakemalpaşa Belediyesi ilçe stadında Doğugücüspor ile karşılaşan Büyük Mustafakemalpaşaspor 3-2 galibiyet ile liderlik koltuğunu Doğugücünden aldı.

Maça atak başlayan Büyük Mustafakemalpaşaspor 7.Dakikada penaltıdan Ruhi´nin ve 16.dakikada Onur´un attığı golle iki sıfır öne geçti. 19.dakikada Doğugücüspor´dan Emre Aksoy´un ayağından bulduğu golle skor 2-1 olurken, dakikalar 42´yi gösterirken hakem bir kez daha Mustafakemalpaşaspor´a penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu gole çeviren Onur´la Büyük Mustafakemalpaşa spor ilk yarı 3-1 galip kapadı.

İkinci yarıda 60.dakikada Doğugücüspor´dan Zafer´in ayakla attığı gol ile durum 3-2 oldu.

Kalan dakikalarda Doğugücüspor´un çabaları sonucu değiştirmeye yetmeyince Büyük Mustafakemalpaşaspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyet ile sezonun ilk yarısının bitmesine 2 hafta kala Büyük Mustafakemalpaşaspor 20 puanla liderlik koltuğuna otururken, Doğugücü 19 puanda kaldı. Haftaya Büyük Mustafakemalpaşaspor deplasmanda K.Çeşme Kanarya spor ile karşılaşırken Doğu gücü kendi sahasında Gürsu Belelediyespor ile karşılaşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —