,
Spor 1.11.2018 17:10:18 0
KURTULUŞSPOR DERBİYE HAZIR

KURTULUŞSPOR DERBİYE HAZIR

Ligde bugüne kadar karşı karşıya gelmeyen iki ilçe takımı Kurtuluşspor ile Doğugücüspor Cumartesi günü İnegöl Kurtuluş sahasında Saat:13:30´da zorlu bir derbi maçına çıkacak. Her iki takım 3 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. Doğugücüspor 9 puanla 2.sırada y

 

Kurtuluşspor yönetim kurulu üyesi Servet Kaptan Cumartesi günü seyircilere güzel bir futbol seyrettirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Kaptan “her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız. Doğugücüspor ile oynayacağımız derbi maçının öneminin farkındayız ve bunu futbolcularımıza da aktardık. Sahamızda oynayacağımız müsabakanın centilmence geçeceğini inanıyorum. Umarım hafta sonu her iki takımın futbolcuları, seyircilere güzel bir futbol ziyafeti çekerler. Biz de elimizden geldiğince güzel bir maç olmasına yardımcı olmaya çalışacağız.

/resimler/2018-11/1/1711314885887.jpg

Doğugücüspor lige iyi başladı, üç maçta üç galibiyet alarak iyi bir takım olduklarını gösterdiler. Bizim gibi şampiyonluk hedefi olan, iyi bir takımı bu hafta yenerek bizim iyi takım olduğumuzu, şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğimizi göstermek istiyoruz. İki zor deplasman maçından puanla ayrıldık. Her hafta üzerine koyarak ilerliyoruz, her hafta takım olarak daha iyi oynuyoruz. Kazanan İnegöl futbolu olmasını temenni ediyorum. Bu önemli maçta taraftarlarımızı ve İnegöllü sporseverleri maçımıza bekliyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada