,
Güncel 22.05.2018 15:43:12 0
KUR´AN-I KERİM ZİYAFETİ DEVAM EDİYOR

KUR´AN-I KERİM ZİYAFETİ DEVAM EDİYOR

İnegöl Belediyesi´nin dünyaca ünlü hafızları ilçe halkıyla buluşturduğu Ramazan programları kapsamında Pazartesi akşamı 2009 yılı Kur´an-ı Kerimi Güzel Okuma Türkiye 1.cisi Hafız Adem Başer, Sani Konukoğlu camisinde ilçe halkıyla bir araya geldi. Namaz ön

KUR´AN-I KERİM ZİYAFETİ DEVAM EDİYOR

İnegöllülere dünyaca ünlü hafızların yer aldığı Kuran-ı Kerim tilavetleriyle dolu dolu geçen ramazan geceleri hazırlayan İnegöl Belediyesi, 9 farklı camide dünyaca ünlü Hafızları İnegöllülerle buluşturmaya devam ediyor.

SON DURAK SANİ KONUKOĞLU CAMİYDİ

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin ilk teravih namazında İshakpaşa Camisinde, TRT Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması 3.cüsü Hafız Osman Bostancı´yı ilçe halkıyla buluşturan İnegöl Belediyesi, geçtiğimiz Cuma günü Toki Hz. Ali Camiinde 2015 yılı Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Dünya 1.cisi Hafız İsmail Kaya´nın eşsiz tilavetiyle ilçe halkına Kur´an-ı Kerim ziyafeti verdi. İlçe halkının yoğun katılım gösterdiği programların son durağı ise Sani Konukoğlu Camii oldu.

Camide Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede, Hafız Adem Başer, Kuran-ı Kerim tilaveti ile gönülleri okşadı. İnegöl Belediyesi´nin Müftülük işbirliğiyle gerçekleştirdiği programa; Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, parti yöneticileri ile kalabalık cemaat katıldı.

OSMANLI ŞERBETİ İKRAM EDİLDİ

Kuranı kerim tilavetinin ardından Hafız Adem Başer, teravih namazını da kıldırdı. Namaz sonrası Başkan Taban ve beraberindeki heyet vatandaşlarla sohbet ederken, vatandaşlara İnegöl Belediyesi tarafından Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

9 FARKLI CAMİİDE KUR´AN-I KERİM TİLAVETİ VE TERAVİH NAMAZI

Dünya çapındaki hafızların ilçe halkıyla buluştuğu Kur´an-ı Kerim tilaveti ve teravih programları hakkında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı, 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe olarak ramazan ayını gerçekten dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz. Gerek Belediyemiz marifetiyle, gerek İlçe Müftülüğümüz marifetiyle, gerekse de farklı kurum ve kuruluşlarla farklı organizasyonlar yapılıyor ve bu mübarek ayı en güzel şekilde geçirmeye çalışıyoruz. Her akşam farklı iftar sofralarına misafire oluyoruz. Birlik beraberlik ve kardeşliğin daha da pekiştiği Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bizlerde ilçe halkımızın Ramazan ayını huşu içerisinde geçirmeleri adına şehrimizin farklı noktalarındaki 9 camiimizde dünyaca ünlü hafızları ilçe halkımızla buluşturuyoruz. Bu programlar vesilesi ile de vatandaşlarımızla hasbihal etme imkanına kavuşuyoruz. Son olarak yeniden dirilmemize vesile olmasını umduğumuz Ramazan-ı Şerif´in maneviyatını ve güzelliklerini hep birlikte yaşamak temennisiyle, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

PROGRAMLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

İlçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Kur´an-ı Kerim Tilaveti ve Teravih Namazı programları tüm hızıyla devam edecek. 25 Mayıs Cuma akşamı Cerrah Merkez Camiinde 2015 yılı Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Dünya 1.cisi Hafız Ferruh Muştuer, 28 Mayıs Pazartesi Alanyurt Uludağ Camiinde 2013 yılı Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Türkiye 1.cisi Hafız Habib Deveci, 01 Haziran Cuma Göçmen Camiinde 2009 yılı Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Dünya 1.cisi Hafız Bünyamin Topçuoğlu, 04 Haziran Pazartesi Kasım Efendi Camiinde 2009 yılı Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Türkiye 1.cisi Hafız Ali Tel, 08 Haziran Cuma Yenice Merkez Camiinde 2007 yılı Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Dünya 1.cisi Hafız Abdurrahman Bozan ve Kadir Gecesi Özel programıyla 10 Haziran Pazar OSB Camiinde TRT Kur´an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması 2.cisi Hafız Sanaullah Habib ilçe halkıyla buluşacak.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor