,
Güncel 5.05.2018 12:28:06 0
KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

İnegöl Belediyesi´nin bu yıl 31´incisini düzenleyeceği Uluslararası Kültür Sanat Festivali için hazırlıklar başladı. Festival öncesi dernek temsilcileriyle istişare toplantısı düzenlendi.

İnegöl Belediyesi´nin her yıl yaz aylarını adeta karnavala dönüştüren Uluslararası Kültür Sanat Festivali, bu yıl 31´inci kez düzenlenecek. 14-22 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılması planlanan festival için hazırlıklar aylar öncesinden başlarken, dün akşam İnegöl Belediyesi Kültür Sanat Komisyonu ve kültür derneklerinin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

KÜLTÜR DERNEKLERİYLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Perşembe akşamı 20.00´da İnegöl Belediyesi Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıya; Kültür Sanat Komisyonu Üyeleri ile birlikte 14 kültür derneğinin temsilcileri katıldı. Komisyon Başkanı Mürsel Avaşar Başkanlığında yapılan toplantıda, 14-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan 31. Uluslararası Kültür Sanat Festivali ile alakalı Dernek Başkan ve temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Kafkas Folklor ve Kültür Derneği, Şavşatlılar Derneği, Posoflular Derneği, Çerkes Adige Derneği, Trabzonlular Derneği, Bayburtlular Derneği, Bosna-Hersek Kültür Derneği, Rumeli Derneği, Folklor Araştırma Derneği, Ertuğrulgazi Derneği, Yozgatlılar Derneği, Ahıskalılar Derneği ile Kütahya ve Domaniçliler Derneği´nin hazır bulunduğu istişare toplantısında; davet edilecek ülkelerden festival haftasının etkinliklerinin planlanmasına, yapılacak çadır stant etkinliklerinden çadırların konumları gibi konulara kadar birçok konuda istişarelerde bulunuldu. Bir sonraki toplantıya kadar yapılacak çalışmaların da belirlendiği toplantıda, temsilcilere festival katılım şartnameleri dağıtıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

2

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

3

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

5

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

6

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

7

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası