,
Güncel 12.11.2018 11:59:50 0
KÜÇÜK PRENSLE KAHKAHA DOLU BİR GÜN

KÜÇÜK PRENSLE KAHKAHA DOLU BİR GÜN

İnegöl Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği çocuk tiyatroları kapsamında “Küçük Prens” adlı tiyatro oyununu İnegöllü çocuklar ile buluşturuldu.

İnegöl Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında küçük sanatseverlere yönelik programlarını sürdürüyor. Her hafta Cumartesi günü farklı bir çocuk tiyatro oyununu İnegöllü çocuklarla buluştan İnegöl Belediyesi, 10 Kasım Cumartesi günü Ontonio De Saint´in yazdığı ve Ezgi Ergün´ün yönettiği “Küçük Prens” adlı oyunu küçük sanatseverlerle buluşturdu. İnegöllü çocuklar, Küçük Prens´in macerasının sahneye taşındığı oyunda eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

ÇOCUKLAR; HAYAL DÜNYASINDA GÜZEL BİR YOLCULUĞA ÇIKTILAR
Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonunda 14.00´da gerçekleştirilen “Küçük Prens” 6-12 yaş arası çocuk tiyatro oyunuyla çocukların hayal dünyasına farklı bir pencereden bakılarak, paylaşmanın ve sevginin önemine değinildi. İnegöllü minikler farkındalık ortaya koyan böylesi güzel bir etkinliğin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu oldular.

/resimler/2018-11/12/1201418239789.jpg

Hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşadılar. Sahnelenen çocuk tiyatrosu sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor