,
Spor 25.10.2018 16:35:18 0
KREDİMİZİ KULLANDIK

KREDİMİZİ KULLANDIK

Bursa 1.Amatör küme 3 grupta mücadele eden Karadeniz Güvenspor hafta sonu kendi sahasında karşılaştığı Gedelekgücüspor karşısında yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendirmeyince maç 0-0 sona erdi.

Teknik Direktör Mehmet Şengeldi maçla alakalı açıklamalarda bulundu:

Grubumuzdaki maçların çekişmeli geçeceğini biliyorduk ve öylede oluyor ilk hafta kazanan 4 takımdan, 2. hafta ikisinin kaybedip bizimde berabere kaldığımız tek 6 puanlı takımın olması bunun göstergesidir. Karadeniz güvenspor olarak hedefimizden hiç bir şekilde şaşmış değiliz hatta bu beraberlik beni ve oyuncularımı daha da kamçılamıştır.

Rakibimiz ilk haftayı bay geçtiği için kapalı kutu idi ve oynamaktan ziyade oynatmamayı düşünen agrasif ve sert oyun yapısı ile ilk yarı istediğini yaptı. 2.yarı saha içi ve dışı yaptığımız hamleler ile tamamen oyunu rakip sahaya yığıp önce golü bulup sonrada öne geçmek için oyuncularım tüm çabayı göstermesine rağmen rakibin skoru koruma adına her pozisyonda yatıp zamana oynama isteğine maçın hakemlerinin de göz yumması; ayrıca bir-iki oyuncumuzun beklediğimizin çok altında performans ile oynaması ve son vuruşlardaki beceri eksikliği de eklenince sonuç bu şekilde noktalandı.

/resimler/2018-10/25/1636051730910.jpg

Maça ilgi gösteren taraftarımıza galibiyet hediye edemediğimiz için çok üzgünüz. Ama eksiklerimizi daha sezon başı olması ve telafi etme şansımızın çok yüksek olması sebebi ile camiamız ve fedakar yönetim kurulumuza karadeniz güvensporun sezonu arzuladığı yerde tamamlayacağının sözünü tüm oyuncularım adına söz veriyorum.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada