,
Güncel 24.04.2018 14:44:31 0
KOSOVA´DA 23 NİSAN COŞKUSU

KOSOVA´DA 23 NİSAN COŞKUSU

Kosova Eğitim Kurumları´nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı adına yakışır bir şekilde coşku ile kutlandı.

Gün boyu etkinliklerin düzenlendiği okulda öğrenciler unutamayacakları bir gün yaşadılar. Çocuk Bayramının hakkının verildiği güne bir anma töreni ile başlandı. Özer YILMAZ ve Devrim KOSOVA´nın konuşmalarının ardından öğrencilerin 23 Nisan için hazırladıkları gösteriler sergilendi.

Öğleden sonra ise tam bir karnaval havasında devam etti. Öğrenciler için kurulan 13 adet parkurda öğrenciler eğlenceli bir gün yaşadılar. Şişme park alanları, tırmanma parkuru, engelli koşu ve yarış parkuru, halka taşıma alanı, balon taşıma parkuru, çuval yarışı alanı, roket atma etkinlik alanı, yağ satarım bal satarım alanlarının yanı sıra öğrencilere yüz boyama da yapıldı. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edilen öğrenciler muhteşem bir gün yaşadılar.

Törende konuşan Özel Devrim Kosova İlkokulu Müdürü Özer YILMAZ konuşmasına ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi anarak başladı. Mustafa Kemal ATATÜRK´ün ‘çocuk sevgisi insan sevgisi için bir ihtiyaçtır´ sözlerini hatırlatan YILMAZ, kurum olarak çalışma enerjilerini çocukların yüzlerindeki gülümsemeden aldıklarını aktardı.

/resimler/2018-4/24/1459536113640.jpg

Kosova Eğitim Kurumları Kurucusu Devrim KOSOVA kurumu açarken slogan olarak ‘Mutlu Çocukların Okulu´ belirlerken çocukların gülmediği bir dünyanın aydınlığa erişmesinin mümkün olmadığını bildikleri için bu sloganı seçtiklerini belirtti. Bugün gerçekleştirilen tören ve etkinlikler ile ulusal bayramlara verdikleri değeri bir kez daha gösterme fırsatı bulduklarını ifade eden KOSOVA, çocuk bayramını çocukların arzu ettiği şekilde geçirmelerine olanak sağladıklarını söyledi. Törende M.Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını da anan KOSOVA, öğrencilerini onların emaneti vatana faydalı birer birey olarak yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada