,
Siyaset 3.02.2021 17:35:00 0
Koruyucusu ve Savunucusu Olmaya Devam Edeceğiz

Koruyucusu ve Savunucusu Olmaya Devam Edeceğiz

Ayrıntılar>>>

İnegöl MHP Belediye Meclisi Sözcüsü   Ahmet GENÇ yaptığı yazılı basın açıklamasında:

                  "Öncelikle ömrünü Türk-İslam ülküsüne adamış, "Türklük Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur" düsturunu ömrünün sonuna kadar savunmuş olan rahmetli Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ beyefendinin isminin şehrimizde, İnegöl'ümüzde yaşatılacak olması, gelecek nesillerde bir ışık olacaktır. Büyük devlet adamı Başbuğ Alparslan Türkeş ömrünün tamamını, devletin bölünmez bütünlüğüne ve bekasına, milli değerler ve yüksek İslam ahlak şuuruna vakfetmiştir. Bizlere emanet edilen bu değerlerin bugün de, yarın da Milliyetçi Hareket Partisi olarak koruyucusu ve savunucusu olmaya devam edeceğiz. Bugün Alparslan Türkeş isminin İnegöl'ümüzde yaşatılacak olmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Alper  TABAN olmak üzere bütün belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz.  

           Bugün bir Milliyetçi Hareket Partili ve bir İnegöllü olarak kıvanç doluyuz. Bu gün ilçemiz belediye meclisinden çıkan karar hepimizi duygulandırmış ve memnun etmiştir. İlçemizde kurucu liderimiz, başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ' in adının anılması ve ölümsüzleştirilmesi çok kıymetlidir.

            Alparslan TÜRKEŞ sadece kurucusu olduğu partinin partilileri için değil tüm Türkiye için önemli bir şahsiyettir. Kendisi şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir albayı, Türk Siyasi tarihinin unutulmaz bir lideri, Türk dünyasının ebedi başbuğu olarak daima hafızalarda yaşayacaktır.

            Bugün çıkan karar ile vefa borcumuzun bir nebzede olsa ödenmesini umut ediyoruz. İlçemize kıymetli İnegöllülere hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İlçe belediye başkanımıza, İlçe meclisindeki milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerimize ve bu karara imza atan tüm meclis üyelerine teşekkürü borç biliriz.

            Burada bizimle birlikte olan sevincimizi paylaşan tüm partililere ve hemşerilerimize de teşekkür ederiz." dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada