,
Güncel 22.02.2019 11:09:47 0
KIZILAY´DA VAROL YILMAZ DÖNEMİ

KIZILAY´DA VAROL YILMAZ DÖNEMİ

Ayrıntılar>>>

İnegöl Kızılay Şubesi´nin olağan kongresinde başkanlığa Varol Yılmaz seçildi.

 

Varol Yılmaz yaptığı açıklamada;

17 Şubat 2019 Pazar günü yapılan İnegöl Kızılay Şubesi Olağan Kongresinde üyelerin teveccühü ile yönetim kurulumuzu oluşturduk.

Yönetim Kurulumuz

Başkan         : Varol YILMAZ

Başkan Yrd  : Burak KILINÇ

Sekreter       : Suna Dardağan DEMİR

Muhasip       : Mithat ARSLAN

Veznedar     : Ömer GÜRKAN dan oluşmalktadır.

Bugüne Kadar Kızılay İnegöl Şubesinde hizmet etmiş tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Zor zamanlarda bu bayrağı dalgalandırdıkları için Allah hepsinden razı olsun. İnşallah bizlerde bu bayrağı alarak onların bıraktığı yerden daha ilerilere götürmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız., Kızılay İnegöl Şubesinin daha aktif ve faydalı işlere imza atması için tüm İnegöl halkının desteklerini bekliyoruz.

Türk Kızılay, ihtiyaç anında dayanışmanın, ıstırap anında şefkatin, farklılıklar karşısında hoşgörünün, savaşın en kızgın anında insancıllığın, merhametin, tarafsızlığın ve barışın simgesidir. Her koşulda her yerde ve zamanda hiçbir ayırım yapmaksızın, her ne sebeple ortaya çıkarsa çıksın insan ıstırabını dindirmek amacıyla, korunmasız insanlara yardım etmek, insan hayatını ve sağlığını koruyarak onun kişiliğine saygı gösterilmesini sağlamak ve insanlar arsında karşılıklı anlayışı, dostluğu, işbirliğini ve sürekli barışı geliştirmeye destek olarak insan onurunu korumaktadır. 

/resimler/2019-2/22/1112408939335.jpg

Kurulduğu 1868 yılından bu yana 151 yıldır  toplumsal dayanışmayı sağlayan, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunan, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak  için önemli görevler üstlenen Türk Kızılay, kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik alanlarında çalışmalar yapmaktadır.  Bu amaçla, Kızılay Şubemizi elimizdeki imkanlar ölçüsünde dimdik ayakta tutup faaliyetlerini hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin büyük bir özveri ile yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızla birlikte çalışmalar yapacağız. 

“Kişiler ve kurumlar ancak önlerine koydukları hedefler kadar büyürler. Bu fikir bize vizyonumuzu geniş tutmamız gerektiğini öğrettiği gibi bu vizyona kilitlenip çalışmalarımızı uzun vadeli perspektiflerle temellendirmemiz gerektiğini de göstermektedir. Türk Kızılayı önüne dünyanın en iyi insani yardım örgütü olma hedefini koymuştur. Bizde bu hedef doğrultusunda çalışarak Kızılay  İnegöl Şubesini İnegöl´ün en aktif  Sivil Toplumu ve yardım kuruluşu haline getireceğiz Allahın izniyle.

Bize bu görevi veren başta üyelerimiz olmak üzere tüm İnegöl halkına şükranlarımızı sunar, iyilik yarışında tüm İnegöl Halkının desteklerini bekliyoruz. Rabbim utandırmasın inşallah. dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

2

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

3

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı

4

inegölspor’un rakibi kayserispor oldu

5

İl olma çalıştayı raporu siyasi partilerle paylaşıldı

6

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

7

Bursa Ankara yolunda zincirleme kaza 1 yaralı