,
Güncel 31.10.2018 09:55:41 0
KIRSALDA HİZMET DEVAM EDECEK

KIRSALDA HİZMET DEVAM EDECEK

İnegöl Belediyesi, Dömez Mahallesi camisinin çevre düzenleme çalışmasını tamamladı. Parke taşı uygulaması ve düzenlemeler sonucunda cami yeni bir görünüme kavuştu.

Kısal mahallelerde hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Dömez Mahallesi camiinin çevre düzenleme çalışmasını tamamladı. Mahalle muhtarlığının talebi üzerine gerçekleştirilen düzenleme çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, kırsalda hizmet atağının süreceğini ifade etti.

MERKEZDE NE VARSA KIRSALDA DA OLACAK
Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Salı günü Dömez Mahallesine giderek tamamlanan çalışmaları muhtar ve mahalle sakinleriyle birlikte inceledi. Burada bir açıklama da yapan Yiğit; “Bildiğiniz gibi 2014 Nisan ayından itibaren İnegöl´ümüzde Büyükşehir yasası uygulamaya girdi. Şehir merkezinde ne varsa kısal mahallelerimizde de olacak düsturuyla çalışmalarımıza başlamıştık. Şükürler olsun bugün de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Alt yapıdan üst yapıya kadar tüm mahallelerimize spor sahaları, meydan çalışmaları, BUSKİ marifetiyle içme ve kanalizasyon suyu çalışmaları devam ediyor” dedi.

Dömez mahallesinde muhtarlık ve cami yaşatma derneği tarafından kuran kursu yapıldığını dile getiren Yiğit, “Bugün İnegöl´ümüzün 95 kırsal mahallesinden biri olan Dömez Mahallemizdeyiz. Daha önce burada cami yaşatma derneği ve muhtarlığımızın talepleri doğrultusunda bir kuran kursu yapımına başlandı. Biz de İnegöl Belediyesi olarak kendilerine katkı sağladık. Daha sonra da eski mevcut şadırvanın olduğu yerde bir görüntü kirliliği oluştu ve talep doğrultusunda bizim burada parke çalışması yapmamız istendi. Allah nasip etti biz de bu çalışmayı tamamladık ve bugün de yerinde incelemek istedik” şeklinde konuştu.

/resimler/2018-10/31/0958511059725.jpg

KIRSALDA HİZMET DEVAM EDECEK
Düzenleme çalışmasının teknik bilgilerine ilişkin de konuşan Yiğit, “Burada yapmış olduğumuz çalışmada 300 m2 kilitli parke taş uygulaması yapıldı. Cami ve meydan çalışmamız tamamlanarak burası güzel bir görünüme kavuştu. Daha önce de Dömez Mahallemize çocuk parkı yapmıştık, mezarlık duvarlarımızı yenilemiştik, mahalle halkımızın ihtiyacını gidermek amacıyla buğday eleme selektörü vermiştik ve mahalle içerisinde de kilitli parke taşı uygulaması olmuştu. İnşallah buraya ve diğer kırsal mahallelerimize olan hizmetlerimiz artarak devam edecek. Burada yapılan çalışmanın da mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 29.1 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 27 ° / 16.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Yeniceköy Birlik ve Dayanışma Derneği Kuruldu

2

Nefes borusuna mama kaçan 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

3

Bursa Büyükşehir’den kuran kursu kapatma iddialarla ilgili açıklama

4

Gençlerin Yoluna Işık Tutacak Etkinlik Başladı

5

Bursaspor taraftarından Başkan Bozbey'e sevgi seli

6

Bursa İnegöl Belediyesi'nde yardımcıların görevi belli oldu

7

İnegöl Belediye Meclisi Yeni Üyelerle İlk Toplantısını Yaptı