,
Spor 20.02.2019 12:07:21 0
KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

AYRINTILAR>>>

İnegölspor altyapı futbol takımları mücadele ettiği gelişim liginde hafta sonu yaptığı dört müsabakanın dördünü de kazandı. Altyapı antrenörleri maçlarla alakalı değerlendirmelerde bulundu.

 

CANER TABAN: U15 TEKNİK SORUMLUSU

İNEGÖLSPOR 2-1 DÜZCESPOR

B.G.G.Liginin 17.haftasında ligin güçlü ekiplerinden Düzcespor´la karşı karşıya geldik. Maça koşu temposu olarak iyi başladık ancak top kullanma becerimizi ilk devre tam anlamıyla sahaya yansıtamadık. Maçın ilk devresinde topa çok fazla sahip olama sakta, 3-4 tane pozisyonu biraz daha dikkatli olabilsek gole çevirebilirdik. 2. Devre hücumda bölge geçişlerini ayağa sabırlı bir şekilde yaparak gol aradık. Rakibimizin de 10 kişi kalmasıyla maçta üstünlüğü tamamen ele geçirdik. İlerleyen dakikalar da bulduğumuz gollerle, geriye düştüğümüz maçı kazanarak oyunun yanında skoru da kazanmış olduk.

 /resimler/2019-2/20/1209085797696.jpg

SELAHATTİN ESEN : U16 TEKNİK SORUMLUSU

İNEGÖLSPOR 3-1 DÜZCESPOR

B.G.G.L 1.Bölge 2.Grup U16 Ligi 17.Haftasında Yenice Sahasında Düzcespor İle Karşılaştık. Maçta Önde basan rakibi hataya zorlayıp baskı altına alma düşüncesi ile başladık. Bunu da iyi uyguladık. Maçın başında bulduğumuz gol takımımızın özgüvenini sağlaması ile daha güvenli pozitif bir oyun ortaya koyduk. Maçın genelinde hakimiyetin bizde olduğu geçiş oyununu organize ataklarımızı iyi sergilediğimiz bir çok gol pozisyonuna girdiğimiz ama sonuçlandırmada sıkıntılar yaşadığımız oyunumuzu genişliği ve derinliğini iyi kullandığımız tempomuzu maçın sonuna kadar düşürmeden sürdürdüğümüz iyi bir maç oldu. Neticesinde güzel oyunumuzu galibiyetle süslemek güzeldi. Oyuncularımı güzel oyun ve galibiyetten dolayı kutlarım.

 

MURAT YAKŞİ : U17 TEKNİK SORUMLUSU

DÜZCESPOR 1-4 İNEGÖLSPOR

Ligde verilen 2 haftalık aranın ardından fizik kondisyon ve Mental değerlerimizi korumak aynı zamanda ivmemizi yukarı çekmek için yoğun çalışmamızın ardından lige Düzcespor maçı ile geri döndük. Maçın birinci devresinde kurduğumuz baskı sonucunda golleri ardı ardına bulduk. 2. devrede ise oyun odaklı bir görüntü sergiledik. Oyuncularımızı tebrik eder başarılar dilerim.

 /resimler/2019-2/20/1209238922924.jpg

SUAT GÜNEŞ : U19 TEKNİK SORUMLUSU

DÜZCESPOR 0-6 İNEGÖLSPOR

Son haftalara girdiğimiz ligimizde deplasman da Düzcespor ile oynadığımız maça ciddi ve istekli başladık. 20 dakikada maçı kazanacak skoru bulduk. İkinci devre ciddiyetin elden bırakmadan oyunumuzu oynamaya çalıştık. 90 dakikanın sonunda maçı farklı kazandık. Bütün ekibi yürekten kutluyorum. Kalan 4 maçımızı da kazanıp grubu lider tamamlamak istiyoruz. İnşallah başarılı oluruz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu