,
Spor 20.12.2018 11:11:42 0
KAZANMAK GÜZEL

KAZANMAK GÜZEL

Ayrıntılar>>>

Gürsu Belediyespor´u yenerek B Grubu´nda zirveyi yeniden eline geçiren Kırmızı Siyahlılarda teknik sorumlu Sait Taşkesen, “2 hafta sonra kazanmak ve rakiplerimizin puan kaybı sonrası lider olmak çok iyi oldu” dedi.

Son oynadığımız iki maçta da kötü oynamadığımız ve dış faktörlerin fazla olması neticesi ile kaybetmemiz takımın direncini oldukça kırdı. Bu açıdan baktığımızda Gürsu Spor maçı tekrardan çıkış için oldukça önemliydi. Gürsu Spor son maçını kazanmış ve üst sıralarda yer almak isteyen dirençli ve maçtan kopmayan bir takım olarak son dakikaya kadar galibiyeti zorladı. Öne geçmemize rağmen ikinci golü bir türlü bulamamamız, rakibi oyunda tuttu. Altmış ikinci dakikada buldukları penaltı golüyle eşitliği sağladılar.Maçın son bölümünde seyircimizin desteğini de arkamıza alarak baskımızı artırdık ve ciddi anlamda risk alarak golü aramaya başladık. Bu da son on dakikada iki gol bulmamızı sağladı.

/resimler/2018-12/20/1112560373275.jpg

Oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden, kazanma arzusundan ve karakterli duruşlarından dolayı tebrik ediyorum. Gürsu Spora bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

Her hafta stresi fazla mücadele gücü yüksek, dış etkenleri fazla olan zor maçlar oynuyoruz. Yukarılarda yer almak istiyorsak ve sezon sonu play-off amacına ulaşmak için bunlara göğüs germek zorundayız. Bunların üstesinden kalkabilecek oyuncu grubuna sahibim.Taraftarlarımız dan isteğim bu takıma inansınlar ve daha fazla destek vererek iyi ve kötü zamanda takımlarının yanında olsunlar. Şunu bilsinler´ki kaybettiğimizde oyuncu grubu ve teknik ekip herkesten fazla üzülüyor. Bu yüzden Taraftardan ricam sadece takımının yanında olması ve desteğini esirgememesidir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

2

Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli

3

İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu

4

Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi artacak

5

Merkez Parkın 200 Araçlık Otoparkı Hizmete Girdi

6

Ali Doğan çalışmalarını sürdürüyor

7

Yarım asırlık dernek tek adayla kongreye gidiyor