,
Spor 14.11.2018 12:12:48 0
KAZANMAK GÜZEL

KAZANMAK GÜZEL

İnegöl Karadeniz Güvenspor Pazar günü Kurtuluş sahasında karşılaştığı Arabayatağısporu zorlu geçen doksan dakika sonunda yenmeyi başardı. Alınan üç puandan memnun olduğunu dile getiren Karadeniz güvenspor teknik direktörü Mehmet Şengeldi maç sonu değerlen

Ligdeki 4 maçımızda grubun genç fakat kollektif futbol oynayan ve de dirençli bir takımı olan Arabayatağı spor ile oynadık.

Her maça olduğu gibi kazanmak için hazırlandık. Henüz 2.dakikada da Mert ile golü bulduk fakat 5 dk. sonra savunma daki bir anlık dalgınlıktan beraberlik golünü bir kaç dakika sonrada rakibimizin 2-1 öne geçiren golü yedik. Takımım kalitesi ve tecrübesi ile oyundan kopmayarak 10 dk ka içerisinde önce beraberliği arkasındanda galibiyeti getiren golleri yener ve tekrar mert ile attık. İlk yarı bu sonuçla bitti.

Maçın ikinci yarısında savunma oyuncularımızdan Ceylan ve Burak üst üste sakatlanıp çıkmak zorunda kalınca bende önce takımıma savunma güvenliğini bırakmadan temkinli fakat skoru artırmak için kontra ataklarla rakip kaleye gitmemiz gerektiğini söyledik. Oyuncularımda bunu sahaya yansıtarak maçı galibiyet ile bitirdiler.Gösterdikleri mücadeleden dolayı da onları kutluyorum.

Karadeniz Güvenspor olarak geldiğim günden beri konuştuğum tek şey geçmiş bir-iki sezona göre çok farklı bir takım yaratıp bu yıl ve uzun vadede camianın arzuladığı kaliteli, disiplinli hedef kovalayan altyapısı ile üst takımı destekleyen yapıda olan, amatör ruh, profesyonel disiplin ilkesiyle hareket ettik ve ediyoruz.

Teknik sorumluluk hayatımda hiç bir camiada polyanna cılık yapmadım ve yapmamda gerçeklerle hareket eden yapım olduğu içinde başarılı olduk. Şu anki takımım içinde de güven problemi yaşadığım hiç bir oyuncum yok hepsine inancım tamdır. Ve bu hedefe giderken de futbolcu kardeşlerimin üst düzey performansları belirleyici olacaktır.

Ligde 1. Ve 2.sıradaki takımlar maç fazlası ile şuan üstümüzdeler, yani 2 hafta içerisinde emaneten bıraktığımız liderliği ve sezon sonunda da bizim ve camiamızın arzu ettiği yerde bitireceğimizden hiç kimsenin tereddüdü olmasın. Takımın sorumlusu olarak bunun sözünü şimdiden verebilirim. Camiamızdan da bize olan güvenlerini kaybetmeden ve sabırla desteklemelerini istiyorum.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

2

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

3

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

4

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

5

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

6

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

7

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı