,
Spor 5.03.2019 09:59:52 0
KAZANAN KARADENİZ GÜVENSPOR OLDU

KAZANAN KARADENİZ GÜVENSPOR OLDU

AYRINTILAR>>>

U-13 Klasman 9.Grupta mücadele eden Karadeniz güvenspor, İnegöl derbisinde sanayi sahasında karşılaştığı Yenicespor´u 8-0 yenerek ligde namağlup liderliğini sürdürdü. Karadeniz güvenspor önümüzdeki haftayı, Hocaköyspor ligden çekildiği için maç yapmadan bay geçirecek.

Karadeniz Güvenspor sportif direktörü Sadullah Kaldırım maç sonunda açıklamalarda bulundu:

U-13 grubunda bugün Yenice spor ile oynadığımız maçı 8-0 kazanarak lige namağlup olarak devam ediyoruz. Emeği geçen oyuncularımızı ve Teknik ekibi kutluyorum.

Kulübümüzün gidiş hattı ile ilgili değerlendirmede bulunacak olursak. Sezon başında A takım ve Alt yapı olarak yeni bir oluşuma girdik. Bu oluşum sonunda A takım ligi Şampiyon tamamlayarak Süper Amatör ligine çıkmaya hak kazandı. Alt yapımıza ise U 19-U,U 17,U 16,U 15,U 14,U 13 kategorilerine katıldık. U 14 takımımız başarılı bir sezon geçirerek üst kategoriye çıkmaya hak kazandı. Alt yapıyı genişletme çalışmalarımıza Alt yapıdan sorumlu antrenörümüz Murat Ulu hocamızın da fikrini alarak, Süleyman Sipahi ve Erdami Gülcemal hocamızla anlaşıp göreve başlattık. Karadeniz Güven SPOR olarak Alt yapılarda amacımız topluma faydalı bireyler yetiştirmek ve dışarıda olan olumsuz etkenlerden spor yapmalarını sağlayarak uzaklaştırmak. Bir diğer amacımız ise Alt yapıdan yetişen oyuncularımızın A Takım bazında daha çok şans vererek Alt yapı odaklı bir kulüp olmak. Sözlerime son verirken şunu da belirtmek isterim. Alt yapı spor okulu kayıtlarımız yıl boyunca devam etmektedir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu