,
Ekonomi 4.06.2018 12:34:21 0
KAYMAKAM AKÇA´YA ZİYARET

KAYMAKAM AKÇA´YA ZİYARET

Yenice OSB´nin kısa süre oluşturulan yeni yönetim kurulu İnegöl Kaymakamı Ali Akça´yı makamında ziyaret etti. Ziyarette kısa süre önce Islah sürecini tamamlayan Yenice OSB´nin devam eden alt yapı yatırımları masaya yatırıldı.

YENİCE OSB´NİN YENİ YÖNETİMİ KAYMAKAM AKÇA´YA ZİYARET

Yenice OSB Başkanı Hasan Altunbaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası´ndaki (İTSO) seçim sonrasında Yenice OSB Yönetiminde de değişikliğe gidildiğini söyledi. Nedim İncebay, Gürhan Tutlu ve Niyazi Güven´in İTSO´yu temsilen OSB yönetim kurulu üyesi olduklarını belirten Başkan Altunbaş, kendisi ile birlikte Mustafa Balcı´nın ise yönetim kurulu üyeliğinin devam ettiğini belirtti.

Kaymakam Ali Akça´ ya Yenice OSB´nin alt yapısı hakkında da bilgi veren Hasan Altunbaş, bölgede Bursa Büyükşehir Belediyesi desteği ile kanalizasyon, yağmursuyu, içme suyu hatlarının tamamlandığını ve kendi olanakları ile de doğalgaz hatlarını yaptıklarını söyledi. Başkan Altunbaş, TEİAŞ´ın bölgede kuracağı 154KW trafo merkezi inşaatının yakında başlayacağını devamında da havai elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarına başlanacağını söyledi. Başkan Altunbaş, bölgelerinde halen 26 firmanın faaliyet gösterdiğini ve yaklaşık 2 bin 500 kişinin istihdam edildiğini ve doluluk oranın yüzde 35 düzeyinde olduğunu sözlerine ekledi.

BÖLGE SANAYİCİLERİMİZE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

                Kaymakam Ali Akça´da yapılan ziyaretten memnun olduğunu söyledi. Türkiye´nin en önemli zenginliğinin müteşebbisler olduğuna vurgu yapan Kaymakam Akça, “Devletimiz müteşebbislerin önünü açmak için gerekenleri yapıyor. İnegöl Kaymakamlığı olarak bugüne kadar olduğu gibi yeni süreçte de, Yenice OSB´ye elimizden gelen desteği vereceği” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

2

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

3

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

4

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

5

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

6

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi

7

Eroğlu; Ceketimizi koysak kazanırız devri bitti