,
Spor 18.10.2018 13:32:02 0
KARADENİZ GÜVENSPOR SEZONA HIZLI BAŞLADI

KARADENİZ GÜVENSPOR SEZONA HIZLI BAŞLADI

Son 2 sezondur ligde zor günler yaşayan ve üst üste ligden düşen Karadeniz Güvenspor, yeni yapılanması ve yeni kadrosu ile ilk maçında deplasman da Altınsabansporu 5-0 gibi farklı sonuçla yendi.

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Karadeniz Güvenspor antrenörü Mehmet Şengeldi “Her maçımızın final havasında geçeceğini bilerek hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Karekterli bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum. Bu takımın oluşumunda büyük emekler sarfeden yönetim kuruluna teşekkür ederim. Üst ligleri hak eden bu camiaya layık olduğu yere taşımak için geldik ve bunu tüm camia ve taraftarlarımızın desteği ile başaracağımıza inancım tamdır” dedi.

Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi Genel Kaptan Sadullah Kaldırım maç sonunda yaptığı açıklamada takımının maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadığını ifade ederek, “Altınsabanspor karşısında oyuncularımızın sergilediği güzel futbol nedeniyle kutuluyorum. Hafta sonu kendi sahamızda Gedelekspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz ilk maçını bay geçti, iddialı, iyi bir kadroya sahip. Bu hafta sakat oyuncularımız yok. İlk iç saha maçında Pazar günü saat:16:00 da kurtuluş sahasında oynayacağımız Gedelekspor maçına bütün İnegöllü futbolsvereleri ve Karademiz Güvenspor´a gönül veren taraftarlarımızı maça bekliyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de Trafik Karmaşasına Çözüm Arayışı Saadet Partisi'nden Teklif Geldi!

2

Başkan Bozbey, “Borcun 25 milyarı aştığını görüyoruz”

3

Tır sürücü hayatını kaybetti

4

Türkiye Şampiyonu İnegöl Belediyespor

5

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı Kotra İhalesi Yapıldı

6

İnegöl'de evler alevlere teslim oldu

7

Bir sigara grubuna daha zam geldi!