,
Spor 19.11.2018 11:49:23 0
KARADENİZ GÜVENSPOR REVİRE DÖNDÜ

KARADENİZ GÜVENSPOR REVİRE DÖNDÜ

Karadeniz Güvenspor, İhsaniyespor ile deplasman da Fethiye sahasında 70.dakikada 3 - 2 önde iken hakem Karadeniz Güvenspor lehine verdiği penaltı sonrasında, İhsaniyesporlu futbolcular hakeme saldırınca, maçın hakemi tarafından müsabaka tatil edildi.

Hakemin penaltı kararı sonrasında, İhsaniyesporlu futbolcular, Hakeme saldırdı. Sahaya çağırılan takviye polis ekipleri güvenliği sağladıktan sonra hakemler çıkıp soyunma odasına gidebildiler.

İhsaniyesporlu oyuncuların saha içindeki sert futbolu nedeniyle Karadeniz Güvensporlu iki oyuncu oyundan çıkmak zorunda kalırken, 4 oyuncu maça sakat sakat devam etmek zorunda kaldı. İhsaniyesporlu oyuncuların saha içindeki sert futbolu nedeniyle, savunma oyuncusu Semih Aydınlı´nın gözü şişerken, Beline darbe alan Muhammet Çakır hastaneye kaldırıldı.

Özçakıroğulları kereste vinç firması sahibi Ahmet Çakır maç sonunda Teknik heyet ve futbolculara yemek ikramında bulundu.

Karadeniz güvenspor yönetim kurulu üyesi Sadullah Kaldırım yaptığı kısa açıklamada “Biz olaylara hiç bulaşmadık. Sadece rakip hakeme aşırı itirazından dolayı hakemler maçı tatil etti ve oyun yarım kaldı. Bugünkü maçta üç sakat oyuncumuzu oynatamadık. Takımımızdaki oyuncularımızda bugün maç içinde sakatlandı, hastanede tedavi gören oyuncularımız var. Kaç oyuncumuz haftaya maça çıkamayacak yarın yapılacak tetkikler sonrasında belli olacak” dedi.

/resimler/2018-11/19/1152417836209.jpg

Karadeniz Güvenspor teknik direktörü Mehmet Şengeldi maç sonrasında yaptığı açıklamada Maçın tamamlanmasını isterdik, maç tatil edildiği için üzgünüz. Şengeldi “Üç tane sakat oyuncumuzu dinlendirdiğimiz maçta kötü başladık ve 1-0 geriye düştük, ardından baskımızı arttırarak bulduğumuz iki gol ile devre arasına 2-1 önde girdik. İkinci yarı yine baskılı oyunumuz sonucunda skoru 3-1 yaptık. Ve bu sonuçtan sonra resmen sertlik başladı. İki oyuncumuz da sakatladıkları için oyundan aldık, 4 oyuncuda maçı sakat sakat sürdürdü. Yedek kulübesinde ki iki antrenörü dışarı atılan ihsaniyespor takımı itirazlarını sürdürünce gerginlikten sık sık oyun durdu. Mert´in ceza sahası içinde çok sert düşürülmesiyle lehimize penaltı ve kırmızı kart verilince saha biranda karıştı ve hakemler soluğu soyunma odasında aldılar. 10 dk bekledikten sonrada maçı tatil ettiğini bildirdiler. Tek tesellimiz olaylara hiç müdahale etmediğimiz için ceza alacak oyuncumuzun olmaması ve rakiplerimizin de kaybetmesiyle tekrar lider duruma gelmemiz oldu. Bu arada rakibimizin maç sonu bizi olaylarda hiç bir alakamızın olmadığı ve saha içinde sıkıntı yaşatmadığımız için özür dileyerek bizi uğurlamaları olmuştur. Haftaya kendi sahamızda Karıncalı spor maçına sakat oyuncularımızın da katılımıyla seyircimize hak ettiği sonuç oyunu vermek için 1 gün izin sonrası salı günü çalışmalara başlayacağız” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu