,
Güncel 16.10.2019 17:46:00 0
KAPI DÜNYASI

KAPI DÜNYASI'NA ZİYARET

Ayrıntılar>>>

Tayland´da orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri, Türkiye´de aynı sektörde faaliyet gösteren firmalar ile işbirliği yapmak amacıyla geldikleri ülkemizde, sektörün öncü firmalarından Kapı Dünyası´na ziyaret gerçekleştirdiler.

Sektörel işbirliği kapsamında ülkemize gelen 30 kişilik Taylandlı iş insanı heyeti, İstanbul Üniversitesi-Hacettepe Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği bölümü Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Nadir Ayrılmış rehberliğinde ilk olarak, 12-16 Ekim 2019 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen ve İnegöl´den de katılımcı firmaların yer aldığı İNTERMOB Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarını ziyaret ettiler.

Taylandlı heyet fuar gezisinin ardından ülkemizde orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile işbirliği kapsamında, kapı ve dekorasyon üretimi konusunda sektörün öncü firmalarından Kapı Dünyası´na gezi düzenlediler. Tayland´lı heyete 12 bin metrekarelik üretim tesisini gezdiren Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir, üretim aşamaları ile ilgili geniş bilgiler verdi.

Kapı, kişiye özel tasarımlar ve özel projelerin üretildiği tesislere hayran kalan heyet, misafirperverliklerinden dolayı Hakan Özdemir´e hediye takdim ettiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 24.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

2

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

3

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı

4

inegölspor’un rakibi kayserispor oldu

5

İl olma çalıştayı raporu siyasi partilerle paylaşıldı

6

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

7

Bursa Ankara yolunda zincirleme kaza 1 yaralı