,
Güncel 1.11.2018 15:10:56 0
KAPI DÜNYASI´NDAN MİMARLARA DERS

KAPI DÜNYASI´NDAN MİMARLARA DERS

Türkiye´nin önde gelen Üniversitelerinden Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım bölümü 3. Sınıf öğrencileri, “Mobilya Tasarım” dersini, İnegöl´de uygulamalı olarak işlediler.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarım bölümünde eğitim gören yerli ve yabancı öğrencilerden oluşan 95 kişilik ekip, “Mobilya Tasarım” dersini uygulamalı olarak işlemek amacıyla Öğretim Görevlileri Prof.Dr. Yalçın Özel, Doç.Dr. Elçin Tezel ve İmre Hadi ile birlikte İnegöl´e geldiler.
Öğrenciler, 1988 yılından beri İnegöl´de faaliyet gösteren Kapı Dünyası tesislerinde incelemelerde bulundular.Kapı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir tarafından öğrencilere üretim aşamaları ile ilgili geniş bilgiler verildi. Kapı modellerinin sergilendiği teşhir salonunda başlayan gezi, üretim bölümü ile devam etti. Kapı, kişiye özel tasarımlar ve özel projelerin üretildiği tesislere hayran kalan öğrenciler merak ettikleri konularda sorular sorarak bilgi edindiler.

Kapı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir, “Özdemir Kardeşler olarak mobilya pres hizmetiyle başlayan firma 1995 yılında kapı üretimi sektörüne ilk adımı attı. Her geçen gün kendisini geliştirerek; 1988 yılından beri Kapı Markası ile kişiye özel tasarımları ve özel birçok projede firmaların çözüm ortağı olarak faaliyetine devam etmektedir. Avrupa, Ortadoğu, Kafkas ve Balkan ülkelerinin birçoğuna ihracatı devam eden Kapı Dünyası, üretimden lojistiğe kadar kapı sektörü ile ilgili bütün aşamalarda anahtar teslim hizmet veriyor. 1988´de 180 metrekarelik bir çalışma alanından başlayan ve şu an 12 bin metrekarelik kapalı üretim alanına sahip olan Kapı Dünyası, makine parkuruna teknolojik yatırımlar sonucunda yenilerini ekleyerek sektörün bir numarası olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Global gelişmeleri yakından takip eden Kapı Dünyası, yaşanılan mekanları özel kılmak ve beğeniler konusunda ahşabın sıcaklığını müşteriler ile buluşturmayı hedefleyen bir marka olarak "Her evin Rüyası" olmaya devam ediyor” dedi.

Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım bölümü Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Yalçın Özel ise, öğrencilerin Üniversitede aldıkları teorik bilgileri burada görerek, dokunarak pratiğe dönüştürdüklerini belirterek, “Tesislerinin kapılarını öğrencilerimize açarak uygulamalı olarak bilgiler aktaran Hakan bey ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

2

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

3

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

5

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

6

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

7

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası