,
Güncel 7.12.2018 15:44:21 0
KALICI HALE GETİRİLMELİ

KALICI HALE GETİRİLMELİ

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, KDV indirimi ile iç piyasanın yüzde 30 büyüdüğünü belirtti.

Geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren KDV indirimini, mobilya sektörünün uzun zamandır beklediğini söyleyen İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, geçtiğimiz yıl bu uygulama sayesinde iç pazarın yüzde 30´dan fazla büyüdüğünü söyledi. KDV indiriminden hemen önce yürürlüğe giren Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında öngörülen en az yüzde 10 indirime ek olarak bugün firmaların yüzde 40´lara varan indirim uyguladığı söyleyen Güleç, mobilya almanın tam zamanı olduğunun altını çizdi.

 

Mobilya sektörünün yeni pazarlara ulaşması için yoğun olarak çalışan İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, sektörün en temel beklentisinin KDV indiriminin kalıcı hale gelmesi olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıl bu uygulama sayesinde iç pazarın yüzde 30´dan fazla büyüdüğünün altını çizen Güleç, sektörün Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu ve istihdam, yerel kalkınma, üretim, ihracattaki başarısıyla bunu kanıtladığını belirtti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor