,
Spor 29.08.2019 15:01:00 0
KAFKASSPOR SAHAYA İNDİ

KAFKASSPOR SAHAYA İNDİ

Ayrıntılar>>>

Bursa Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kafkasspor, 2098/2020 futbol sezonunu kendi tesislerinde düzenlenen törenle açtı.

Sezon açılışına Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik heyet, Futbolcular ve Kafkasspor taraftarları katıldı.

Dualar ve Kurban kesiminin ardından yapılan protokol konuşmalarının sonrası futbolcular tek tek takdim edilerek, taraftarla tanıştırıldı.

Sezonun kazasız, belasız, sakatlıkların olmadığı bir şekilde geçmesi için Kesilen Kurban ve edilen duaların ardından Kafkasspor ilk antrenmanına çıktı. Kafkasspor kulüp başkanı Sabahattin Ordu yaptığı açıklamada, "Yeni sezon öncelikle camiamıza sonrasında tüm amatör futbol camiası için hayırlı olsun, hak edenin hak ederek başarıya ulaşmasına vesile olsun. Bu sezon aramızdan ayrılan arkadaşlar da oldu, yeni katılanlar da oldu. Öncelikli hedefimiz yer aldığımız lige katkı sunabilmek ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edebilmek olacak. Allah kazasız, belasız sakatlıkların yaşanmayacağı bir sezonu bizlere nasip etsin ” diye konuştu.

 

Kafkasspor antrenörü Aydın Ungan açılışa katılan herkese teşekkür ettikten sonra yaptığı açıklamada “Biz Kulüp olarak camia olarak iyi bir seviyeye gelmek için adım attık. Geçen sezon, sezon başı aynı ekiple başladığımızda, kendi açımızdan ilk beş maç için başarısız bir sezon geçirdik. Bu sezon biraz daha oyuncu kalitesini arttırarak biraz daha inegölden kadro kurarak hem maliyeti düşürerek iyi bir oluşum kurmaya çalıştık. Bugünkü açılışımıza da bize burada katkı sağlayan öncelikle Kafkas Folklor Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş’a, Kafkasspor Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu’ya ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum böyle bir oluşum oluşturdukları için. Bizim Kültürümüze ve adetlerimize uygun bir açılış gerçekleştirdik. İnşallah bunun devamı gelecek. Takımımız içinde İnegölden Kaliteli bir takım kurduk. İnşallah başarılı olacağız. Yeni sezonda süper amatör küme 3 gruptan ve 12’şerli takımdan oluşacak. Toplamdan 36 tane takım olacak. Her takım için, her kulüp için fırsat senesi. İnşallah biz bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek güzel yerlere geleceğiz. Hem kendimiz adına hem de camiamız adına” dedi.

Aydın Ungan Kafkasspor’un Coşkulu bir taraftara sahip olduğunu söyledi. Ungan taraftarın kendilerine güvendiğini “ Taraftar coşkusu biz oynarken de vardı, şimdide var. Onun için taraftarımız bizim için vazgeçilmezimizdir. Her zaman hocalar ayrılır buradan, yönetimler ayrılır, oyuncular ayrılı ama taraftar burada kalıcıdır. Çünkü kulübün sahibi taraftar. Köklü bir camiaya sahibiz. Bu yüzden taraftarımız bu sezonda desteklerini bizden esirgemesinler. Her maçı coşkulu bir şekilde izlemelerini istiyorum. Kaybet sekte coşkulu bir şekilde, Kazan sakta coşkulu bir şekilde destekleyeceklerine inanıyorum” söyledi.

Ungan transferle alakalı olarak Şu an 17 kişilik oyuncu kadrosuna sahibiz. Sonra geri kalan U-19 ligi bittiği zaman oradan oyuncu takviyesi yapacağız A takıma. Oyuncu transferi bitti diyemeyiz. Biz bitti deriz ekstradan üniversiteden gelen bir oyuncu denk gelir. Başka yerden iyi bir oyuncu denk gelir. Belli olmaz bu işler, futbol genellikle hep böyledir. Bakacağız durumumuza, eğer sezon sonuna kadar bir ekstra nokta atışı bir oyuncu denk gelmezse kadromuz bu Allahın izniyle” şeklinde ifade etti.

Aydın Ungan sözlerini tamamlarke Yeni sezon İnegöl Takımlarına, bursa takımlarına, İnşallah kazasız, belasız bir lig geçiririz diyerek tamamladı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu