,
Spor 7.12.2018 11:25:07 0
KAFKASSPOR ŞANSIZLIĞINI YENMEK İSTİYOR

KAFKASSPOR ŞANSIZLIĞINI YENMEK İSTİYOR

Bursa süper amatör lig B Grubunda mücadele eden ve 8. Hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Kafkasspor´da hedef hafta sonu deplasmandan 3 puanla dönmek.

Kafkasspor yönetim kurulu üyesi Genel Kaptan Şenol Peker bunu başarabilecek güçteyiz dedi. Şenol Peker Yaptığı açıklamanın devamında:

Lig başından buyana istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, iyi oynadığımız maçlarda bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendirip gole çeviremeyince istediğimiz sonuçları alamadık. İnşallah şanssızlığımızı bu hafta kıracağımıza inanıyorum. Bizim için her maçın ayrı ayrı önemi var, o yüzden maç maç hazırlanıyoruz. Bu hafta sonu dost ve kardeş kulübümüz olan Gürsu Belediyespor ile deplasmanda önemli bir maça çıkacağız. Haftayı en iyi şekilde bu karşılaşmaya hazırlanarak geçirdik. İnşallah o gün futbolseverlere centilmence ve güzel bir maç izletiriz. Bulunduğumuz grupta herkes birbirini yenebiliyor o yüzden çok çetin maçlar geçiyor. Bunun için hem mental hem fizik güç olarak biz hazırız. İyi bir kadromuz var en iyi şekilde mücadele ederek hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

2

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

3

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı

4

inegölspor’un rakibi kayserispor oldu

5

İl olma çalıştayı raporu siyasi partilerle paylaşıldı

6

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

7

Bursa Ankara yolunda zincirleme kaza 1 yaralı