,
Spor 13.10.2018 15:30:37 0
KAFKASPOR´DA ALT YAPIDAN A TAKIMA 7 OYUNCU

KAFKASPOR´DA ALT YAPIDAN A TAKIMA 7 OYUNCU

Kafkasspor alt yapısında mücadele eden Burak Yordamlı, Gökhan Sümer, İsmail Üz, Recep Ergin, Berat Çakmak, Ahmet Zorba ve Mürsel Baytemur genç takımımızın maçlarının bitmesinden sonra A takıma yükseltilmiştir.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kafkasspor Genel Kaptanı Hüseyin Arık “U-19 yaş grubunda mücadele eden 7 oyuncumuzu A takıma yükselttik. U-19 yaş grubunda öncelikli hedefimiz, önümüzde ki yıl 3 gruplu yapılacak Elit ligde kalmaktı. Zor bir grupta olmamıza rağmen hedefimizi yakaladık. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Genç kardeşlerimizi de U-19 maçlarında göstermiş oldukları performanslarından dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Son yıllarda alt yapımıza yapmış olduğumuz yatırımların meyvelerini almaya başladık. Şu an A takımın mevcut kadrosunda bulunan 12 kişi alt yapımızda oynamış oyunculardan kurulu. Bu tablo bizi oldukça mutlu etmektedir. İnşallah genç kardeşlerimizde A takımda ki maçlarda kulübümüze katkı sağlayacaklardır” diye konuştu.

SÜPER AMATÖR´DE RAKİP ORHANGAZİ YENİKÖY

Pazar günü oynayacakları Orhangazi Yeniköy maçıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Arık “ Bildiğiniz üzere Pazar günü Süper amatör karşılaşmaları başlıyor. Pazar günü sanayi sahasında saat 16.00´da Orhangazi Yeniköy ile ilk maçımıza çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı ve İnegöl´lü sporseverleri oynayacağımız ilk karşılaşmaya bekliyoruz” diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
1

Bursa uludağ'da lapa lapa kar yağıyor

2

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

3

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

4

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

5

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

6

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

7

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu