,
Ekonomi 5.06.2018 14:15:45 0
KADIN GİRİŞİMCİLER ŞENLİĞİ

KADIN GİRİŞİMCİLER ŞENLİĞİ

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Kadın Girişimciler Kurulu´nun (KGK) kadın girişimciliğini özendirmek amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Kadın Girişimciler Şenliği, 8 Haziran´da saat 17.00 başlayacak. Kadın girişimciliğinde örne

İTSO Kadın Girişimciler Şenliği 8 Haziran´da

                İTSO KGK üyeleri, düzenlenecek şenlikle ilgili durum değerlendirmesi yapmak amacıyla bir süre önce iftar yemeğinde bir araya geldiler. Yemek sonrası yapılan durum değerlendirme toplantısı sonrasında açıklama yapan İTSO KGK Başkanı Müfide Karaduman, “Geçen yıl 40 kadın girişimci ile yaptığımız şenlik, bu yıl iki kat arttı ve 80´e çıktı. Kadın girişimcileri cesaretlendirmek için yaptığımız şenliğimize ilginin artmasından memnunuz” dedi.

                İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Kadın Girişimciler Şenliği´nin İnegöl´deki kadınları iş hayatına atılma konusunda cesaretlendirdiğini söyledi. Başkan Uğurdağ, 8 Haziran Cuma günü saat 17.00´de başlayacak şenlikte, sadece kadın girişimcilerin mal ve hizmetlerini sergilemek için stant açabileceklerini söyledi. Başkan Uğurdağ, “Ülkemizin ekonomik açıdan başarılı olması için kadınlarımızın iş dünyasında daha çok yer almasını gerekiyor. Kadınlarımızdaki girişimcilik potansiyelini ortaya çıkarmak, iş hayatına katılma konusunda özendirmek ve cesaretlendirmek istiyoruz. Ülkemizde ve ilçemizde kadın girişimcilerin başında olduğu çok sayıda başarılı işletme var. Yeni iş kurmak isteyenleri, işletmesi olan kadın girişimcilerle bir araya getirerek kadın girişimciliğin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Yavuz Uğurdağ farklı sektördeki 80 kadın girişimci ve girişimci adayını bir araya getirecek şenliğe tüm İnegöllüleri beklediklerini de sözlerine ekledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

2

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

3

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

5

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

6

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

7

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası