,
Güncel 10.12.2019 10:39:00 0
KAÇAK AHPAŞ EV YIKILDI

KAÇAK AHPAŞ EV YIKILDI

Ayrıntılar>>>

İnegöl Belediyesi’nin kaçak yapılarla ilgili kararlı duruşu sonrası vatandaşlar kaçak yapılarını kendi imkanlarıyla kaldırmaya devam ediyor.

Daha sağlıklı, estetik ve modern bir şehir oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, kaçak yapıyla mücadelede taviz vermiyor. Bu kapsamda kanun dışı tüm yapılarla ilgili incele eleyip sık dokuyan ve denetimleri sıklaştıran İnegöl Belediyesi, uygunsuz yapılarla ilgili özellikle son iki ayda çok sayıda yıkım gerçekleştirdi. Kaçak yapılarla ilgili öncelikle tespit sonrası vatandaşlara bilgi verilip yer sahiplerinin kendi imkanlarıyla kaçak yapıları kaldırılması tebliğ edilirken, vatandaşlar yıkım konusunda İnegöl Belediyesi’nin taviz vermediğini görünce kaçak yapılarını kendileri kaldırmaya başladı.

KAÇAK AHPAŞ EV YIKILDI
Bu kapsamda İnegöl Belediyesi ekipleri kontrolünde kaçak yapılar ortadan kaldırılırken, kırsal Çavuşköy Mahallesinde bulunan ahşap ev, sahibi tarafından sökülerek kaldırıldı. İnegöl Belediyesi’nin tebliği sonrası yapı sahipleri yıkımı kendi imkanlarıyla gerçekleştirdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor