,
Güncel 15.11.2018 14:48:37 0
İZLEYİCİLERDEN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

İZLEYİCİLERDEN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

İnegöl Belediyesi Kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Tiyatro Külliyenin sahnelediği ‘Ziyafet Sofrası´ isimli tiyatro oyununu İnegöllü tiyatro severler ile buluşturdu.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTILAR

Hayatın farklı bir yansımasını, bu yansımasının izdüşümü eşliğinde izleyicilere kah düşündüren kah güldüren sahneleriyle kendine bağlayan ‘Ziyafet Sofrası´ İnegöllü tiyatro severler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş takip ettiği oyun, Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonuna gelen İnegöllü tiyatro severlere unutulmaz bir gece yaşatırken, kahkahanın eksik olmadığı, bazen hüzünlendiren, bazen düşündüren sahneleriyle ‘Ziyafet Sofrası tiyatro oyunu izleyiciler tarafından tam not aldı.

İZLEYİCİLERDEN BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Osman Doğan´ın yönettiği, Yunus Emre Obut, Fatih Akçin, Taha Dinler ve Osman Doğan´ın oynadığı “Ziyafet Sofrası” isimli tiyatro oyununda, oyuncuların gösterdiği performans izleyicilerden büyük alkış aldı.

TİYATRO OYUNUNUN KONUSU
İzleyicilerden yoğun ilgi gören, ‘Ziyafet Sofrası´ isimli tiyatro oyunun konusu ise şöyle; Üsküdar´da soğuk bir kış gününde yolu Hüdayi Dergâh´ına düşen iki sarhoşun hikayesini anlatan oyun yaşadığımız hayata dair de pek çok sorunun cevabını izleyiciye veriyor.Ahmet Kemal ve Mehmet Kemal karakterlerinin karınlarını doyurmak için geldikleri dergâhta yaşadıklarını ve manevi bir hayatla tanışan ikilinin yeni tanıştıkları bu hayatı algılamaya çalışmalarını komik bir dille anlatan oyun, İnegöllü tiyatro severler tarafından büyük bir beğeni ile izlenildi.

TİYATRO EKİBİNE TEŞEKKÜR
Tiyatro severlerin keyifli bir zaman geçirmesine vesile olan tiyatro oyunu sonrası Belediye Başkanı Alper Taban da sahneye davet edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Taban; “Bu akşam tiyatro ekibi çok güzel bir performans sergilediler. Bizleri hem eğlendirdiler, hem de düşündürdüler. Bir saniye sonra ne yaşayacağımızı bilemediğimiz bu hayat düzeninde İmanı ve inancı olan kişiler olarak yaşamımızı sürdürüyoruz. Namaz dinin direği bunu bir daha anlatmama gerek yok. Bu akşam oyuncularımız bunun en güzel şekilde anlatmaya çalıştılar. Bizleri bu akşam yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah sizlere layık güzel programlarla karşınızda olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşması sonrası Taban, oyunculara İnegöl´ü simgeleyen çini takdim etti. Gece hep birlikte çekilen selfi ile sona erdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

2

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

3

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

4

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

5

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

6

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

7

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı