,
Güncel 8.09.2018 14:26:41 0
İYİNİN YANINDA KÖTÜNÜN KARŞISINDA OLACAĞIZ

İYİNİN YANINDA KÖTÜNÜN KARŞISINDA OLACAĞIZ

Orhangazi ilçesinde İnegöl´e atanan İnegöl´ün yeni Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin göreve başlamasının ardından ilçeyi tanımaya çalışıyor.

Müdür Erçetin´e yönelik hayırlı olsun ziyarleri sürüdüryor. İnegöl Gazeteciler Derneği Yönetimi yeni müdürü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarete dernek Başkanı İhsan Balakuş, Süper Kanal Genel Yayın Müdürü Seyfettin Aras, Radyo Güneş Spor Müdürü İbrahim Gürbaş, Haber Yorum Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Osman Gürbaş katıldı.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Dernek Başkanı İhsan Balakuş yeni müdüre görevinde başarılar dilemek için bir ziyaret gerçekleştirdilerini belirterek Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin´e görevinde başarılar dileyerek her zaman kendisine destek olacaklarını söyledi.

 

İYİNİN YANINDA KÖTÜNÜN KARŞISINDA OLACAĞIZ
Ziyaretten dolayı gazetecilere Teşekkür eden İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin´in ise tek amacımız inegöl´de huzuru, güvenin en iyi şekilde arkadaşlarımızla birlikte sağlamak. Her zaman iyinin yanında kötünün ise karşısında olacağız. Göreve başlayalı yeni oldu inegöl´ü tanımaya çalışıyorum. Ancak şu bir gerçek inegöl gerçekten çok güzel bir yer ve çokta büyük. Tekrar geldiğiniz için ayaklarınıza sağlık diye konuştu.

Ziyaretin anısına Başkan Balakuş Emniyet Müdürüne isminin yazıldığı kalem hediye etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada