,
Güncel 30.01.2019 14:31:47 0
İYİ PARTİ´DEN CHP´YE ZİYARET

İYİ PARTİ´DEN CHP´YE ZİYARET

Ayrıntılar>>>

İYİ Parti ziyaret programı kapsamında dün gece Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulunu ziyaret ettiler.

İYİ Parti ilçe Başkanı Eray Soral ve Yönetim Kurulu yanında bugün İnegöl Belediye Başkan adaylığı açıklanacak olan Sn. Hakan Özdemir´de hazır bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Necmi Demir ilçe örgütüm adına hoş geldiniz diyerek başladığı sözlerine ‘Biz bu ittifak çalışmalarına henüz ittifak kapsamı belli olmadan başladık. Muhalif partilerin ilçe başkanlarının yaşlarının benden genç olması sebebiyle onlara önderlik edip masaya oturduk.
Sorunsuz bir şekilde bugünlere geldik. Sonuçta Genel Merkezlerimizin aldığı karar doğrultusunda imzalanan protokol ile İnegöl adayını kendi aldıkları karar doğrultusunda İYİ Parti çıkaracak ve biz de koşulsuz kabul edip destek olacağız. Ortak bir seçim komisyonu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Bu durumda Sn.Hakan Özdemir kardeşimiz adaylığa karar vermiş gözüküyor. Kendisine projeleri de dahil olmak üzere tüm örgütümüzle birlikte seçim çalışmalarında destek olacağız. Bir olacağız birlik olacağız. Tekrar hoş geldiniz diyerek sözü ilçe başkanı Sn. Eray Bey´e bırakıyorum´ dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı Eray Soral ise hoş bulduk diyerek başladığı sözlerine Sn.Necmi Başkanımın da dediği gibi bu güne sorunsuz geldik. Kendisi bize her zaman ağabeylik etmiş yol göstermiştir. Bundan sonra da böyle olacak bundan sonraki seçim sürecini birlikte yöneteceğiz. Adayımız Hakan Özdemir´dir kesinleşmiş olup yarın ilçe binamızda dosyasını teslim edecektir.
Necmi Demir Hakan Özdemir´e dönerek öyleyse şimdi sözü size bırakma zamanı dedi. Hakan Özdemir de iki köklü partinin adayı olmaktan onur duydum. İnegöl ‘e daha iyi şeyler yapmak gerektiğini ve yapabileceğimi düşünerek İnegöl´de bu güne kadar oluşturduğum geniş çevremin de desteği ile adaylığı kabul ettim.
İş hayatımdaki ve İGİAD Dernek başkanlığım, TUGİK ve MARSİFED ile ilgili tecrübelerimle, fikirlerimle bu göreve hazırım Allah´ın izni ile kazanacağımıza da inanıyorum. Bu konuda karar aldıktan sonra profesyonel bir ekiple çalışmaya başladık bile hep birlikte daha güzel çalışmalar da yapacağız dedi.

Daha sonra her iki partinin yönetim Kurulu üyeleri seçim çalışmaları kapsamında süreç ile ilgili fikirlerini, Belediye Başkan adayı Hakan Özdemir´e dilek ve temennilerini ilettiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

2

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

3

Yangın Kontrol Altına Alındı

4

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

5

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

6

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı

7

inegölspor’un rakibi kayserispor oldu