,
Siyaset 12.11.2018 11:31:01 0
İYİ PARTİ´DE GÖREV DEĞİŞİMİ

İYİ PARTİ´DE GÖREV DEĞİŞİMİ

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanlığında Müfit Besler, sağlık sebepleri dolayısı ile başkanlık görevini Eray Soral´a devretti.

Cumartesi günü saat 18.00´da İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır´ın da katılımı ile gerçekleştirilen devir teslim törenine çok sayıda partili katılım gösterdi.

BAYRAĞI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Tören esnasında bir konuşma yapan İYİ Parti İnegöl yeni İlçe Başkanı Eray Soral, “Bugün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz. ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır´ sözünü kendimize ilke edinerek, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkarak ülkemiz ve milletimize hizmet için İYİ Parti olarak yola çıktık. Yerel seçim arifesinde yeniden yapılanma kapsamında İlçe Başkanlığımızda görev değişikliği oldu. Kurucu İlçe Başkanım sağlık sorunları nedeni ile görevi bırakıyor. Ancak her zaman yanımızda Başkanım, abim, meslektaşım Müfit Besler´e partimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bu görevi tevdi eden, layık gören Sayın İl Başkanım Dr. Yahya Bahadır´a, Milletvekillerimize ve siz değerli yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Devraldığımız bayrağı daha yukarı taşımak için çok çalışacağımıza, İnegöl´ümüze, Bursa´mıza yeni projeler kazandıracağımıza yönetim kurulumuz ile şahsım adına söz veriyorum” dedi.

TÜRKİYE´NİN SİYASİ MESELELERİNİ DERT EDİNDİK

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır, “Türkiye´nin son 16 yıldır iktidarını yürüten partinin yürüttüğü politikalar ülkemizi tekrar kurtuluş yıllarındaki gibi kılıcın eşiğine götürüyor. Dış politikalardaki hatalar sonucunda güney sınırlarımızda oluşan göç dalgası ve devam eden iç savaş güney sınırımıza kadar gidiyor. Yine aynı şekilde devletin içerisine yapılanmış terör örgütlerinden dolayı bir darbe teşebbüsü ve kanımızla, canımızla ödediğimiz bedeli şimdi de ekonomik olarak ödüyoruz. Atatürk´ün o yıllarda anlatmış olduğu dâhili ve harici bedbahtlar şuanda önümüzde.Bunun mücadelesi için bu parti kuruldu ve bu partinin temel felsefesi; Cumhuriyetin temel değerlerini koruyacak, vatanın ve milletin bütünlüğüne sahip çıkacak, tüm milleti kucaklayacak, gelecek nesillere iyi bir ülke bırakacaktır. Bunun için yola çıktık. Geçmiş ve şu anki iktidarımız maalesef ülkeyi almış oldukları noktadan daha iyi bir noktaya getirmediği ortadadır. Yaşadığımız kriz ve süreçler bunların önemli bir göstergesidir. Milletimiz, bu iktidar ve iktidar olmayı istemeyen bir muhalefet yapısıyla baş başa bırakılarak 16 yıldır oyalandı durdu. Şuanda ülkenin gerçekleri; başkanlık sistemi ile de şimdi yasama, yürütme ve yargının yanı sıra 4. ve 5. kuvvetleri de elinde tutan, Türkiye´de siyaset yapma imkânını zorlaştıran bir noktadadır. Biz bu şartlar altında bu partiyi kurduk ve 8 ay gibi kısa bir sürede erken seçime götürüldük. 0 ile kurulan bir parti 8 ayda yüzde 10´luk bir başarı ile Cumhuriyet tarihinde 3 partiye nasip olan parlamentoya girmek ve temsil edilmek hakkını elde etti. Şuanda 43 milletvekili ile parlamentodayız. Bu yolda Türkiye´de hiçbir dönemde olmayan bir zorlukla karşılaştık. Her türlü engelleme, baskı ve sıkıntıları yaşadık, yaşıyoruz. O yüzden bu hareket bir cesurlar hareketidir. Bu manada İnegöl İlçe Teşkilatımızın kuruluşunda ciddi sağlık problemlerine rağmen yönetimi ile beraber bu işi üstlenen Kurucu İlçe Başkanımız Müfit ağabeyimize hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu dava daha önceden bir siyasetin içerisinden başlayan bir davaydı. Türkiye´de siyasi meseleleri dert edinen ve çözümü için yeni bir soluğa ihtiyaç olduğunu gören bu milliyetçi ve ülkücü kadrolar, kendi siyasi oluşumlarında buna imkân verilmeyeceğini görünce yuvadan çıkan bir oğul gibi ayrılarak kendi peteklerini kurdular. Şimdi de bu ana kraliçe, liderimiz, etrafında bir arı kovanı gibi sevenlerini toplamaya başladı. Bu hareket 8 ay sonra 5 milyon Türk vatandaşının oyuna sahip bir parti oldu. İl ve ilçe teşkilatlarımız da bunların kurucu kale komutanları oldu. Partimize emek veren tüm arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

BAŞARI TEMENNİSİ

İYİ Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Müfit Besler ise, görev aldığı süreç içerisinde kendisine destek veren herkese teşekkür ederek bundan sonra İnegöl İlçe Başkanlığını yürütecek olan Eray Soral ve onun yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

YENİ YÖNETİM

Eray Soral başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda; Abdülkadir Yavuz, Ahmet Döğen, Ahmet Erciyas, Ali Pamukçu, Bülent Ergül, Cemal Örenli, Ece Şimşek, Erkan Er, Fikriye Susam, Filiz Öztürk, Günay Şen, Halil İbrahim Gül, Halil Kelebek, Halime Okşanyazır, Hatice Göksoy, Hayrettin Uz, İsmail Hakkı Soyuak, İsmet Kazım Nayır, Mehmet Bayram, Mehmet Dere, Mine Ezim Parlar, Muammer Karaca, Murat Yüksel, Mürsel Çetin, Nazmi Kıyar, Neşe Gökmen, Nihat Zeyrek, Nuriddin Somuncu, Oktay Garip, Olgun Yüksel, Özlem Namlıoğlu, Ramazan Korkmaz, Sadık Erduğan, Selami Uludağ, Selçuk Songurtekin, Siynejan Ünlü, Süleyman Celayir, Şerif Mehmet Sakarya, Tunay Ergül ve Yücel Sarıca isimleri yer aldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

2

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

3

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

4

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor Farkı

5

İnegöl’de 23 Nisan Bir Başka Güzel

6

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

7

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı