,
Güncel 26.11.2018 11:45:53 0
İYİ PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

İYİ PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

İYİ Parti Seçim Startını Verdi İYİ Parti İnegöl ilçe yönetimi 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimleri öncesinde basınla bir araya geldi.

İYİ Parti Seçim Startını Verdi
İYİ Parti İnegöl ilçe yönetimi 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimleri öncesinde basınla bir araya geldi. Seçim çalışmalarına başlandığının altını çizen ilçe teşkilatı İnegöl´de CHP ile ittifak sinyallerini de verdi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Eray Soral, “31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için çalışmalarımızın startını verdik. 15 Aralık´a kadar adaylarımız açıklanacak. Bu günden itibaren aday adaylığı başvurularımızı almaya başlıyoruz. Büyükşehir yasasıyla beraber İnegöl´e hizmet gelmiyor. İnegöl´ün mevcut hava kirliliği, altyapı eksikliği, trafik sorunlarının dışında artık pek çok sorunun giderilmesi için çalışma yapılmıyor. İnşallah seçimlerde doğru adaylarla halkımızın teveccühümüzü almaya çalışacağız. Bizde İnegöl belediyesinde halkımızın göstereceği teveccühle başarı elde etmek istiyoruz.” dedi.

DURUMU İYİ

Soral, Müfit Besler´in sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyerek, yarın servise alınacağını kaydetti.

İTTİFAK OLABİLİR

İYİ Partili Meclis üyesi İsmail Karaman ise, “İYİ Parti Türkiye şartlarında rüştünü ispatlamıştır. Yaşanan ekonomik sıkıntıyı iliklerimize kadar hissediyoruz. İYİ partinin bununla alakalı önemli çalışmaları var. 2014 seçimlerinde CHP bize önemli katkıda bulunmuştu. Resmiyette ittifak yapmaya gerek yok bir yerlerde ister istemez bir ittifak oluşuyor. Benim başkanlık dönemimde yüzde 60 oranında oy almıştım. AK partili seçmenlerden de oy almıştım. Dolayısıyla halk kendi arasında o ittifakları kuruyor. Genel merkez bazında bazı şehirlerde ittifak var. Bu İnegöl´de neden olmasın? Önce bütün aday adayları bir havuza girmeli. Eğer ittifak olacaksa bir aday üzerinde durulabilir. İnegöl başarısız şekilde yönetiliyor” diyerek sözlerini tamamladı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
1

Bursa uludağ'da lapa lapa kar yağıyor

2

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

3

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

4

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

5

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

6

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

7

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu