,
Spor 24.10.2018 11:21:29 0
İYİ OYUNUN NETİCESİ 3 PUAN OLDU

İYİ OYUNUN NETİCESİ 3 PUAN OLDU

Bursa Amatör Lig B grubunun iddialı takımlarında İnegöl Doğugücüspor, Cumartesi günü deplasman da Orhangazi Göl sahasında karşılaştığı ve Ligi iddialı ekiplerinden Orhangazi Yenikeyspor maçından, İranlı Samad´ın attığı 3 golle galip gelerek 3 puanı alan t

Maç sonunda Doğugücüspor teknik direktörü Sait Taşkesen açıklamalarda bulundu:

İLK YARI İYİ OYNAYIP İKİ GOL ATTIK

Orhangazi Yeniköy spor ilk maçını kaybetmiş olmasından dolayı ciddi riskler alacağını biliyorduk ve oyun planımızı buna göre kurduk. Maçın ilçe stadında ve çimde olması ne kadar güzel olsa da sporcular için ekstra bir yorgunluk demekti. Maça iyi başlamamıza rağmen savunmada ki bir anlık dalgınlıktan dolayı rakip kalemize ilk geldiği pozisyonu gol yaptı. Bu şoku çabuk atlatıp oyun planına bağlı kalmamızdan dolayı iki organize gol atıp öne geçtik. Devrenin sonlarına doğru oyundan düş sekte skoru korumasını bildik.

OYUNCULARIMI GALİBİYETTEN DOLAYI KUTLUYORUM

İkinci yarı saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Yeniköy kullandığı korner atışından yanlış adam paylaşımı ve kalecimizin hatasından bulduğu golle eşitliği yakaladı. İlerleyen dakikalarda iki tarafta galibiyeti isteyince oyun sprint oyuncular üzerine döndü ve orta sahamız oyundan düştü. Yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle tekrar oyuna tutunduk. Maçın sonlarında kontra atak sonucunda bulduğumuz harika gol neticesinde 3-2 öne geçtik ve kalan dakikalarda skoru koruyarak ilk deplasman galibiyetini almasını bildik. Sporcularımı gösterdikleri mücadeleden ve takım ruhuna olan bağlılıklarından dolayı ekstradan tebrik ederim.

ORHANGAZİ YENİKÖYÜ CENTİLMENLİKLERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM

Bu arada Yeniköy Spor kesinlikle yabana atılacak bir takım değil. Çalışarak devam ederlerse çok takımı zorlarlar düşüncesindeyim. Ayrıca ilgi alakalarından ve centilmenliklerinden dolayı genç başkanları nezdinde tüm ekiplerini tebrik ederim.

TARAFTARLARIMIZI KUTLUYORUM

Bir paragrafta seyircimize açmadan olmaz; her şartta takımlarının yanında olup destekledikleri için teşekkür ederim. Bu seneki parolalarının KÜFÜRSÜZ TRİBÜN iddiasını yerine getireceklerine olan inancımda tamdır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

50 bin emekliye bayram destek çekleri ulaştırıldı

2

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

3

Zabıta Ekipleri 2 Zincir Marketi Mühürledi

4

Bursa’da oy kullanmaya engel yok

5

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu

6

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

7

Zabıta Ekipleri 2 Zincir Marketi Mühürledi