,
Güncel 14.04.2018 11:34:33 0
“İYİ Kİ VARSINIZ”

“İYİ Kİ VARSINIZ”

İnegöl Belediyesi Engelli Gündüz Bakımevinden istifade eden özel eğitime muhtaç çocuklar, İlçe halkının huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emniyet güçlerinin Polis Haftası´nı kutlamak için Emniyet Müdürlüğüne anlamlı bir ziyaret gerçekle

Her zaman özel çocukların ve eli öpülesi ailelerinin yanında olmaya ve onlara destek olmaya devam eden İnegöl Belediyesi sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirme adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

HER ŞEY ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN 
Bu kapsamda 2016 yılında Osmaniye Mahalle Konağı içerisinde faaliyete geçmiş olan Engelliler Gündüz Bakımevinde özel eğitime muhtaç çocukların her türlü rahatlığını düşünerek, gün boyunca alanında uzman öğretmenlerin nezaretinde güzel vakit geçirmeleri sağlanıyor. Ayrıca çeşitli sosyal aktivitelerde düzenlenerek özel çocukların dünyalarına renk katılmaya da çalışılıyor.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
Ailelerin gönül rahatlığı ile yavrularını bırakabilecekleri Engelliler Gündüz Bakımevi, İlçe halkının huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emniyet güçlerinin Polis Haftası´nı kutlamak için Emniyet Müdürlüğüne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yılı münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette özel çocuklara Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, sorumlu müdür Osman Hatipoğlu ve eğitmenler eşlik etti.

HUZUR VE GÜVENİN TEMİNATI OLAN POLİSLERİMİZ
İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali tarafından kapıda karşılanan özel çocuklar, vatanın ve devletin yılmaz bekçileri, huzur, güven ve asayişin ise teminatı olan emniyet mensuplarının gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadılar. Emniyet Müdürü İlhami Araali tarafından en güzel şekilde ağırlanan özel çocuklar, bu anlamlı ziyaret sırasında tüm polislerin Miraç kandillerini de kutlamayı unutmadılar.

/resimler/2018-4/14/1152319129789.jpg

EMNİYET TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR
İlçe Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyarette konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “Bugün Engelli Gündüz Bakımevinden istifade eden özel eğitime muhtaç çocuklarımız ile birlikte ilçemizin daha huzurlu ve güvenilir bir şehir olması için gecesini gündüzünü veren kahraman polislerimizin haftasını kutlamak ve onların yanında her daim olduğumuzu belirtmek için bu ziyareti gerçekleştirmek istedik. Sağ olsunlar başta emniyet müdürümüz Sayın İlhami Araali olmak üzere tüm emniyet personelimiz bizlere yakın ilgi ve alaka gösterdiler. Amacımız bu tür ziyaret ve etkinlikler ile özel çocuklarımızın hayatlarına anlam kazandırmayı ve onların dünyalarını renklendirmeyi amaçlıyoruz. Engelli gündüz bakımevimiz okula gitmeyen ya da eğitim çağı dışına çıkmış özel yavrularımızın hoşça vakit geçirmelerini sağlamak için faaliyet gösteriyor. Çocuklarımız bu merkezde gönüllerince eğleniyorlar. Seviyelerine göre eğitim veriyoruz. Ailelerimiz gönül rahatlığı İle çocuklarını bu merkezimize bırakabilirler” şeklinde konuştu.

“İYİ Kİ VARSINIZ”
Özel çocukların ziyareti hakkında konuşan İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali ise, “Öncelikli bugün bizleri ziyaret ederek, tüm polis teşkilatımıza güç katan belediyemizin Engelli Gündüz Bakımevinin değerli öğrencilerine teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız. Biz sizler ile daha güzeliz. Daha güçlüyüz. Polis Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen bu ziyaretin, tüm teşkilatımıza artı bir motive edici unsur olduğunu da buradan ifade etmek isterim. Bizler, tüm gücümüzle ilçe halkımızın huzur, güven ve asayişini temin etmek için gece gündüz demeden görevimizin başındayız” dedi.

ÇİNİ TAKDİM ETTİLER

İlçe Emniyet Müdürlüğü birimlerini tek tek gezen özel çocuklar, ziyaret sonunda İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali´ye günün anısına Engelli Gündüz Bakımevi siluetli bir çini ile kendi elleriyle atık malzemelerin değerlendirilmesiyle yaptıkları bir ürünü de takdim ettiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu