,
Ekonomi 27.09.2019 15:56:00 0
İTSO

İTSO'DAN VERGİ ÇALIŞTAYI

Ayrıntılar>>>

 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliğinde Vergi Çalıştayı düzenlendi.

 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda dinleyici katılım gösterdi.

 

ÇALIŞTAYLAR SÜRECEK

Çalıştayın açılışında konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Bursa Vergi Dairesi Başkanlığımız ile birlikte sinerji içerisinde faydalı programlar düzenliyoruz. Bunlardan bir yenisini de bugün hayata geçiriyoruz. Bir ana gündem maddesi üzerinden çalıştayımızı gerçekleştireceğiz. İlerleyen süreçte yeni ana gündem maddeleri ile çalıştaylarımızı sürdüreceğiz. Bursa Vergi Dairesi Başkanlığına ve katılımcılarımıza teşekkür ediyor, faydalı bir çalıştay olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“YANINIZDAYIZ”

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş ise, “Ticari faaliyetlerin üst seviyede olduğu ilçemizde, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamız işbirliğindeönemli bir çalıştayı daha hayata geçiriyoruz. İnegöl’ün ekonomik hareketliliğinin hızlı olması hasebi ile özellikle Mali Müşavirlerimizin de bilmeleri ve uygulamaları gereken yeni düzenlemeler hakkında bilgiler verilecektir. Bu konuda Vergi Dairesi Başkanlığımız her zaman üreticimiz ve sektör temsilcilerimizin yanındadır, bilgi vermeye ve yardımcı olmaya hazırdır. Çalıştayımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından başlayan Çalıştay’da kürsüye çıkan Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı KDV-ÖTV Müdür Vekili Rafet Güccan, “Sahte Fatura Düzenleme ve Kullanımının Yaptırımları, KDV İadelerinde Sahte Faturaya Dayalı Yüklenimler” konusunda önemli bilgilendirmelerde bulundu.

 

Programın sonunda, Kurumlar Vergisi’nde önemli ölçüde beyanda bulunan İnegöllü 20 mükellefe Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 30.3 ° / 12.7 ° false
  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
1

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

2

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

3

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

4

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

5

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

6

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde

7

İnegöl'de kaç firma iflas etti kaç kişi konkordato'ya gitti