,
Ekonomi 11.02.2019 16:08:19 0
İSTİHDAMA DEVLET DESTEĞİ

İSTİHDAMA DEVLET DESTEĞİ

Ayrıntılar>>>

 

 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerine yönelik olarak “İstihdamda Devlet Destekleri ve Teşvikler” konulu bilgilendirme semineri düzenliyor.

 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), iş dünyasındaki yenilikleri ve gelişmeleri üyelerine aktarmaya devam ediyor.

 

İnegöl İŞKUR Müdürlüğü ve İnegöl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü işbirliğinde 13 Şubat Çarşamba günü saat 14.00´da İTSO üyelerine yönelik olarak “İstihdamda Devlet Destekleri ve Teşvikler” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştiriliyor.

 

Ekonomide kalkınmanın temel etkenlerinden biri olan istihdamı artırmaya yönelik çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliği kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda işverenlere sunulan ‘istihdam destekleri´ 2019 yılında da çeşitli başlıklar altında hayata geçiriliyor.

 

İŞKUR ve SGK uzmanlarının sunumuyla gerçekleştirilecek olan seminerde, kanunlarda yapılan yeni düzenlemelerin yanı sıra istihdamın korunmasına yönelik olarak kısa çalışma uygulamaları, istihdamın artırılmasına yönelik olarak teşvikler ve imalat sektörü başta olmak üzere nitelikli işgücünün yönetilmesi ve aktif işgücü programları gibi konular ele alınacak.

 

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Ülkemizin kalkınması ve gelişimi kapsamında başlatılan istihdam hareketi tüm hızıyla devam ediyor. Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de bu doğrultuda çalışmalar yapılıyor. İTSO olarak SGK ve İŞKUR işbirliğinde düzenleyeceğimiz bilgilendirme toplantısında üyelerimizin istihdam esnasında faydalanabilecekleri devlet destekleri ve teşvikleri ele alacağız. Faydasını göreceğimiz bir çalışma olacağına inanıyoruz. Tüm üyelerimizi seminere katılmaya davet ediyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

2

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”

3

50 bin emekliye bayram destek çekleri ulaştırıldı

4

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

5

Zabıta Ekipleri 2 Zincir Marketi Mühürledi

6

Bursa’da oy kullanmaya engel yok

7

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu