,
Spor 1.11.2018 17:13:19 0
İSTEDİĞİ SONUÇLARLA LİGE BAŞLADI

İSTEDİĞİ SONUÇLARLA LİGE BAŞLADI

Bir üst ligi hedefleyen İnegöl Doğugücüspor oynadığı ilk üç maçını kazanarak hedefleri doğrultusunda devam ediyor. Hafta sonu oynanan İnegöl derbisinde 1- 0 kazanarak gülen taraf oldu.

Doğugücüspor basın sözcüsü Burhan Serbest değerlendirmelerde bulundu:

Kafkasspor maçının centilmence, dostluk içinde geçmesi ve maçta sakatlıanan oyuncularımızın bulunmaması bizler için ayrıca bir sevinç oldu .

Bu sezon oynanan üç maçımızda Teknik heyetimiz, futbolcularımız, yönetim ve taraftarlarımız üstüne düşenin en iyisini yapmıştır. Taraftarımız için ayrı bir parantez açarsak, takımın gerçekten olmazsa olmazlarından. Maç nerede olursa olsun, hangi hava şartları olursa olsun takımı yalnız bırakmadılar, her maçı kendi evimizde oynar bir hava kattılar. 90 dakika boyunca desteklerini hiç eksik etmediler.

Takım olmak için bir bütün olarak hareket ediyoruz. Geçmiş senelerde ki bazı hatalar üzerinde durulup ders çıkarılıp ve buna önlem aldık.

Hedefimiz olan bal ligi için en önemli virajlardan biri olan ve bizim gibi bal ligini çok isteyen başka bir inegöl takımına hafta sonu misafir olacağız. Bu maçı tabiki de iki takımda galibiyeti çok isteyecektir . Maçın dostluk ve spor olduğunu unutmamak gerekir. İnegöl 2 hafta üst üste çok önemli derbi maçlarına tanıklık etti, kimin kazandığı kadar maçların dostluk içinde olması ve seyri yüksek olarak çok güzel maçlar oynandı. Bu maçlara bu haftaki Doğugücü, Kurtuluşspor maçı da eklenecektir.

İnegöl takımı olarak inegölü bal liginde temsil etmek bize gurur ve heyecan verir. Bu hafta oynanacak inegöl derbisine bütün spor sevenleri spor camiasını, ilçemizin mülki amirlerinı, sivil toplum örgütlerini maça bekliyoruz.Dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor