,
Spor 20.11.2018 11:33:23 0
İSTEDİĞİ SONUÇLARI ALAMADI

İSTEDİĞİ SONUÇLARI ALAMADI

İnegölspor altyapı takımları hafta sonu oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamadı. İçerde oynadığı iki maçtan bir beraberlik ve bir galibiyetle ayrılırken, dışarıda oynadığı maçlardan ise bir beraberlik iki mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Oynanan müsabakalarla ilgili altyapı hocalarımız değerlendirmelerde bulundu:

YUNUS MEMİŞ: U14 TEKNİK SORUMLUSU

U 14 Elit Liginde 4.hafta deplasmanda grubumuzun iddialı takımlarından Fethiye idman Yurdu´na misafir olduk..Rakibimiz özellikle sağ kanadı çok etkili kullandı ve 3 gol pozisyonunda kalecimiz gole izin vermedi. Yakaladığımız kontra pozisyonlarında etkili final vuruşlarını yapamadık. Golsüz ve mücadele gücü yüksek ilk yarının ardından 2.yarı daha düzenli bir oyun ortaya koymaya başladık ve gol´ü de bu dakikalarda bulduk. Risk alan rakibimiz karşısında pozisyon bulmamıza rağmen maalesef 3.bölgede doğru tercihler yapamayınca farkı açamadık.60. Ve 62. Dakikada 2 oyuncumuz çift sarı karttan oyun dışında kaldı ve son dakikaları 9 kişi oynamak zorunda kaldık..Rakibimizin bitime 2 dakika kala yaptığı baskı sonuç verdi ve kalemizde beraberlik golünü gördük. Uzatma dakikalarında sonuç değişmeyince 1 puana razı olduk. Oyuncularımızın verdiği mücadele çok iyiydi. Onları tebrik ediyorum. Umarım önümüzdeki haftalar bu kayıpları telafi ederiz

/resimler/2018-11/20/1149072721009.jpg

CANER TABAN: U15 TEKNİK SORUMLUSU

B.G.G. Ligini 10.haftasında deplasman da Sakaryaspor´un konuğu olduk. Maça rakibimize oranla daha iyi başladık. Merkezden ve kanatlardan yakaladığımız pozisyonları sonuçlandırmada problem yaşadık. Maçın geneline bakarsak, tam istediğimiz düzeyde olmasa da topa hükmeden pozisyon arayan, pozisyona giren taraf bizdik. Top bizdeyken yaptığımız tercih hataları rakibimizin sürekli oyunda kalmasını sağladı. Nitekim maçın 64.dakikasında bir karambol pozisyonunda maçın yardımcı hakemi pozisyonu gol olarak değerlendirdi ve rakibimiz 1-0 öne geçti. Golden sonra oyun disiplininden kopmadan, 2 tane de oyuncu değişikliği yaparak rakip kalede gol aradık. Ancak başarılı olamadık. Böylece maçtan mağlup ayrılmış olduk.

/resimler/2018-11/20/1150007409373.jpg

SELAHATTİN ESEN : U16 TEKNİK SORUMLUSU

Tff B.G.G. Ligini 1.bölge 2.grup 10 haftasında Sakaryaspor ile karşılaştık. Maça istediğimiz şekilde başlayamadık. Bloklar arası mesafeyi iyi ayarlayamadık. Baskı oluşturmada geç kaldık. Rakip sahaya iyi yayıldı. Penaltı golüyle geriye düştük. İlk yarının ortalarından itibaren futbolun doğrularını yapmaya başladık. Pozisyonlar ürettik ama değerlendiremedik. 2.devrede golü bulup oyuna ortak olmak isterken kornerden yediğimiz golle oyundan biraz koptuk. Daha sonra tekrar mücadelemizi ortaya koyduk, riskler aldık ama sonuçlandıramadık. Neticesinde maçı kaybettik. Bu maçtan da olumlu olumsuz çıkarımlar sağladık. Her maç yeni bir tecrübe edinme, öğrenme, gelişme açısından birikimler sağlama oluyor. Oyuncularımıza bundan sonrada aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eksikliklerimizi giderip olumlu yönde gelişmeye devam edeceğiz.

/resimler/2018-11/20/1148460532985.jpg

MURAT YAKŞİ : U17 TEKNİK SORUMLUSU

Sakarya spor ile İnegöl Yenice sahasında karşılaştık. Kendi saha avantajımızı aynı zamanda taraftarlarımızın da desteği ile oyuna baskı kurarak başladık. Pas ve pozisyon üstünlüğünü ele geçirdik. Bunun neticesinde gole ulaştık. 2.Devre de oyunun başlarında ön bölgede yakalandık, savunmamızın arkasına atılan bir topla gol yedik. Oyun bundan sonra iki takım için daha tempolu hale dönüştü. Karşılıklı ataklardan bir sonuca ulaşılamadı. Oyun bu şekilde sonuçlandı. Oyuncularımın göstermiş oldukları performanstan ötürü tebrik eder başarılar dilerim.

/resimler/2018-11/20/1145206778950.jpg

SUAT GÜNEŞ : U19 TEKNİK SORUMLUSU

Üst sıraları ilgilendiren ciddi bir ekibe karşı zor bir maç olacağını biliyorduk. Maça iyi başladık. 10. dakikada duran toptan golü de attık, arkasından yine 1-2 posizyonumuz vardı, atamayınca topu tutamadık ve rakip oyunu dengeledi. Devre biterken rakibin duran toptan etkili posizyonları vardı. İkinci devrenin hemen başında bulduğumuz gol bizi biraz daha rahatlattı. Maçın son bölümünde frikikten attığımız gol ile maçı kazanmasını bildik. Bu zor maçı Net bir skorla geçen iyi mücadele eden bütün oyuncuları yürekten kutluyorum. Haftaya ilk yarının son maçını oynayacağız inşallah, o maçı da geçip devreye moralli girmek istiyoruz.

/resimler/2018-11/20/1146167561257.jpg


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

2

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”

3

50 bin emekliye bayram destek çekleri ulaştırıldı

4

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

5

Zabıta Ekipleri 2 Zincir Marketi Mühürledi

6

Bursa’da oy kullanmaya engel yok

7

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu