,
Güncel 7.12.2018 15:46:23 0
İŞLETME FAKÜLTESİNE ATANDI

İŞLETME FAKÜLTESİNE ATANDI

İnegöl´de bir çok kurumda çalıştıktan sonra Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi´nde görevini sürdüren Yüksel Okşak, önce Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokuluna, ardından İnegöl İşletme Fakültesine “Öğretim Üyesi Doktor” unvanıyla atandı.

Yıllar sonra İnegöl´de yeniden görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Öğretim Üyesi Yüksel Okşak, “İnegöl Meslek Yüksekokulu ve Fakültemizde birbirinden değerli hocalarımızla çalışıyor, aynı ekipte olmaktan da mutluluk duyuyorum. Fakat bir İnegöllü olarak okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin özellikle sanayi ve İnegöl´deki kuruluşlardaki projelerde görev almaları içinde elimizden geleni yapmaya hazırız. İnegöl´ü oldukça iyi biliyoruz, kurum ve kuruluşlardaki yöneticilerimizi tanıyor ve takdir ediyoruz. İnegöl´de birlik ve beraberliğin sağlanması adına katkı koymak için bende elimden geleni yapacağım” dedi.

YÜKSEL OKŞAK KİMDİR?

“1984 yılında İnegöl´de doğdu. Temel eğitimini İnegöl´de tamamladıktan sonra üniversite yaşamına 2003 yılında Dumlupınar Üniversitesi İktisat Bölümü´nde başladı. Akabinde İngiltere´de bir süre Finans ve Finansal Servisler eğitimi aldı. Lisans eğitiminden sonra Yıldız Teknik Üniversitesi´nde başladığı Yüksek Lisans öğrenimini; Kadir Has Üniversitesi Sermaye Piyasaları ve Borsa anabilim dalında tamamladı. Akabinde İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası AB ve Dış Ekonomik İlişkiler Uzmanı olarak iş hayatına başladı. Bu süre zarfında birçok iş heyeti ile yurtdışı iş ziyaretleri ve görüşmeleri gerçekleştirdi. Yine aynı dönemde birçok alanda hibe projeye imza attı. Birçok ulusal ve uluslar arası eğitim, seminer, konferans programlarını organize etti. Bu dönemde birkaç gazetede köşe yazıları yazdı. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası KOSGEB ve DEİK temsilciliklerini yürüttü. Aynı zamanda İnegöl Mobilya Tanıtım Grubu (İMOS) kuruluşunda bulundu ve Genel Sekreterliğini yaptı. Daha sonra sekçin bir Alman firması olan TÜVRheinland firmasında laboratuar müdürlüğü ve mobilya grubu satış müdürlüğü görevlerini yürüttü. Pratikte özel sektörde edindiği birikimini akademiye taşıyan Yüksel Okşak; 2012 yılında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi´nde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaya başladı. Birçok KOSGEB girişimcilik eğitimi yaptı. Bu süre zarfında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu danışmanlığını yürüttü. Halen iş yaşamına akademisyen olarak devam eden Okşak´ın yayınlanmış birçok kitabı, makalesi ve bildirileri bulunmaktadır. İktisat alanında doktora eğitimini “Dünyada ve Türkiye´de Teşviklerin Sektörel Gelişime Etkisi” konusunda tamamlayan Okşak; iyi derecede İngilizce bilmekte, evli ve bir çocuk babasıdır.”.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

2

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

3

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi

4

Eroğlu; Ceketimizi koysak kazanırız devri bitti

5

İnegöllü Tır sürücü Alanya'daki kazada hayatını kaybetti

6

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

7

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız”