,
Güncel 22.04.2019 09:20:53 0
İŞÇİ VE İŞVERENLER DAVETLİDİR

İŞÇİ VE İŞVERENLER DAVETLİDİR

Ayrıntılar>>>

 

 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), iş hayatında tarafların birbirine karşı olan sorumluluklarının daha iyi anlaşılarak uygulanabilmesi için “İşçi-İşveren Sözleşmelerinden Kaynaklanan Yükümlülükler” konulu seminer gerçekleştiriyor.

 

25 Nisan Perşembe günü saat 13.30´da İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu´nda düzenlenecek seminere konuşmacı olarak katılacak olan Avukat Murat Tunç Bircan ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Yücel Gündüz, birçok başlık altında işçi ve işverenlere yönelik bilgilendirmelerde bulunacaklar.

 

Seminer ile ilgili bilgi veren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Çalışma hayatı içerisinde işçilerin ve işverenlerin karşılıklı olarak birbirlerine bazı sorumlulukları bulunur. Hukuki açıdan desteklenen bu sorumlulukların yerine getirilmesibüyük önem taşır.İş sağlığı ve güvenliği, iş etiği, iş kanunu, sosyal güvenlik, kişisel verilerin korunması gibi birçok konuyu kapsayan bu durumlar, taraflarınimzaladıkları İş Sözleşmelerinde belirtilir. İmzalanan sözleşme hem işçinin hem de işverenin daha rahat ve güvenli bir ortamda iş ve işleyişlerini sürdürmelerini sağlar. İşveren ve işçilerimizin uyguladıkları bu sözleşmelerden kaynaklanan yükümlülüklerin daha iyi anlaşılabilmesi ve uygulanabilmesi için tüm işveren ve çalışanlarımıza yönelik olarak bir eğitim semineri düzenliyoruz. 25 Nisan 2019 günü saat 13.30´da Odamız Konferans Salonu´nda düzenlenecek olan “İşçi-İşveren Sözleşmelerinden Kaynaklanan Yükümlülükler” seminerimize konuşmacı olarak katılacak olan Avukat Murat Tunç Bircan ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Yücel Gündüz,katılımcılarımıza önemli bilgilendirmelerde bulunacaklar. Tüm işçi ve işverenlerimizi seminerimize davet ediyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

3

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

4

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

5

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

6

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi