,
Güncel 19.11.2020 11:27:00 0
İNEGÖL

İNEGÖL'ÜN MARKALARI DÜNYAYA TANITILYOR

Ayrıntılar>>>

Şifalı incisi Oylat Kaplıcaları, Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) tesisleri, yaylaları, tarımı ve bir çok değerleri ile akıllarda yer eden İnegöl, 18-21 Kasım tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen MÜSİAD Expo 2020 Ticaret Fuarında tüm dünyaya tanıtılıyor.

 

Etkili medya yönetimi ve düzenledikleri organizasyonlar ile ilçe tanıtımı için ciddi atılımlar gerçekleştiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 18 Kasım tarihinde kapılarını ulusal ve uluslararası ziyaretçilerine açan MÜSİAD Expo Ticaret Fuarını ziyaret ederek İnegöl Belediyesi standında ziyaretçiler ile bir araya geldi. Mobilyadan tarıma, Şifalı İncisi Oylat’tan eşsiz doğa harikası DOSTUM’a birçok markalarının tanıtıldığı İnegöl Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

 

İNEGÖLÜMÜZ DÜNYANIN GÖZDESİ

MÜSİAD Expo Ticaret Fuarını ziyarette bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ‘’Ulusal ve uluslararası ziyaretçilerin bulunduğu MÜSİAD Fuarına İnegöl Belediyesi olarak katılım sağladık. İnegöl’ümüzü ve markalarımızın tanıtımını her alanda sürdürmeye devam ediyoruz. Mobilyamız, köftemiz, Oylatımız, tarımımız, tarihimiz, köklü kimliğimiz bilhassa ilçemizin tüm güzellikleri buradaki ziyaretçilere tanıtıyoruz. Tabi bu fuarda İnegölümüzde faaliyet gösteren işletmelerimizde var. Kendilerini stantlarında ziyaret ederek sohbet gerçekleştirdik. Hepimizin ortak görüşü var ki artık İnegölümüz dünyanın gözdesi haline geldi. Emek ve gayretleriyle şehrimizin gelişmesine katkı veren herkese teşekkür ediyorum. İnegöl Belediyesi olarak ilçemizin tanıtım çalışmalarına devam edeceğiz.’’ dedi.

 

Öte yandan başkan Alper Taban, İnegöl Belediyesi standına ziyarette bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür etti. İnegöl’ün değerlerinin tanıtıldığı İnegöl Belediyesi standı salon 6/ 631 C’de ziyaretçilerini ağırlıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

Başkan Aktaş, “Biz gençlerimize güveniyoruz”

2

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

3

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

5

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

6

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

7

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası