,
Güncel 8.11.2019 17:59:00 0
İNEGÖL

İNEGÖL'ÜN EN FARKLI GARSONU

Ayrıntılar>>>

Sabri Koç isimli genç garsonun, çalıştığı kafede servisi patenleriyle hızlı bir şekilde yapması görenleri hayrete düşüyor.

17 yaşındaki Sabri Koç isimli gencin İnegöl caddelerinde paten ile dolaştığını gören İşletme sahibi Serpil Şahbaz, çalışanına patenlerle servis yapıp yapamayacağını sordu. Sabri Koç'da bunu yapabileceğini ancak birkaç deneme yapması gerektiğini ifade etti. Mesai saatlerinin dışında yapılan denemelerin ardından paten kullanan Sabri Koç, kafe müşterilerine patenle servis yapmaya başladı. Müşterilerinden olumlu tepkiler alan işletme durumdan oldukça memnun.

17 yaşındaki garson Sabri Koç, hem okuduğunu, hemde burada garsonluk yaptığını belirterek;“işimi severek yapıyorum. Buradan geçerken işletme sahibimiz beni gördü ve böyle bir teklifte bulundu. Bende yapabileceğimi söyledim kendisine. Bir kaç gün deneme yaptıktan sonra işe başladım. Buraya gelen müşteriler ise önce şaşırıyorlar kendilerine servis götürdüğümde biraz tedirgin oluyorlar baştan ama sonradan alışıyorlar.” diye konuştu.

İşletme sahibi Serpil Şahbaz ise;“Sabri işyerimizin önünde patenle giderken dikkatimi çekti. Bende bir farkındalık olsun diye kendisine bir teklif sunduk, oda kabul etti ve başardı. Müşterilerimizden de olumlu yanıtlar gelince bizde mutlu olduk. Hem hızlı bir şekilde servis yapılıyor, hemde herkesin dikkatini çekiyor. Sabri’de bizde mutluyuz. Burada kafe tarzı işletmeler çok, ama bayan işletme olarak sadece ben varım buda ayrı bir farkındalık oluşturuyor.” İfadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor