,
Spor 19.10.2018 15:14:37 0
İNEGÖL´ÜN YÜKSELEN DEĞERİ BELEDİYESPOR

İNEGÖL´ÜN YÜKSELEN DEĞERİ BELEDİYESPOR

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Belediyespor voleybol takımlarının 2.lig ve Efeler Liginde yapacağı maçlar öncesinde yaptığı açıklamada, voleybola gönül vermiş tüm sporseverleri maçlara beklediklerini söyledi.

2018-2019 sezonunda iki kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediyespor bu hafta kendi sahasında birbirinden önemli maçlara çıkacak. Hafta sonu spor şöleninin yaşanacağı İnegöl´de, ilk olarak 20 Ekim Cumartesi günü saat 14.00´da Voleybol Erkekler 2.liginde yer alan İnegöl Belediyespor sahaya çıkacak. Temsilcimiz ligin 4. haftasında Yeniceköy Spor Salonunda Odunpazarı Gençlik takımını konuk edecek.

Türkiye´nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımı ise 2018-2019 sezonunun ilk iç saha maçını bu Pazar günü oynayacak. Parkenin prensleri 21 Ekim Pazar günü saat 16.00´da İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda Afyon Belediye Yüntaş takımı ile karşı karşıya gelecek.

İNEGÖL´ÜN YÜKSELEN DEĞERİ BELEDİYESPOR
İnegöl Belediyespor takımlarının zorlu müsabakaları öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak İnegöl´de oynanacak iki karşılaşmaya da ilçemizdeki sporseverleri davet etti. Taban açıklamasında, “İnegöl´ün yükselen marka değerlerinden birisi olan Belediyespor her açıdan gelişmeye devam ediyor. Yeni yönetimimiz işinin başında. Özverili bir şekilde çalışıyorlar. Artık bir Belediyespor gerçeği var. Voleybolda her yıl bir tık üst seviyeye geçtiğimize şahit oluyoruz. Bu yıl hem efeler liginde hem de Avrupa´da iyi işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bunun yanında Voleybol 2. Lig´de gelişim takımımız İnegöl Belediyespor tamamı altyapıdan oluşan kadrosuyla mücadele ediyor. Salon sporlarının yükselen bu trendi ilçe halkımız tarafından ilgi ve alaka ile takip ediliyor. Belediyespor olarak artık İnegöl´de bu alanda önemli bir boşluğu doldurduğumuza inanıyoruz Yönetiminden, oyuncusuna ve teknik ekibine kadar Belediyespor her şeyin en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu.

VOLEYBOL 2. LİGİNDE RAKİP ODUNPAZARI GENÇLİK
Bu hafta ilk olarak 2.ligde mücadele eden İnegöl Belediyespor takımının mücadelesine şahitlik edeceğiz diyen Taban; “Voleybol Erkekler 2. liginde 1. grupta mücadele eden takımımız bildiğiniz üzere ilk hafta kendi sahamızda Saint Joseph takımına mağlup olduktan sonra, İzmir deplasmanında Selçuk Belevi Gençlerbirliği takımını etkili bir oyunla yenmeyi başarmıştı. Geçen haftayı pas geçen takımımız ligin 4.haftasında Odunpazarı Gençlik takımını ağırlayacak. Takımımız altyapı oyuncularından oluşuyor. Gençlerle güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Bu hafta rakibimiz olan Odunpazarı Gençlik´te iyi bir takım. Voleybol severleri güzel bir maç bekliyor. Mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. 20 Ekim Cumartesi günü saat 14.00´da Yeniceköy Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm voleybol severleri bekliyoruz. Bu önemli maç için saat 13.30´da belediye önünden araç kaldıracağımızı da buradan özellikle belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

AFYON YÜNTAŞ´A GEÇİT VERMEYECEĞİZ
Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor voleybol takımının pazar günü saat 16.00´da ligin yeni takımlarından İkbal Afyon Belediye Yüntaş´ı konuk edeceğini ifade eden Taban, “Sezonun 2. haftasında kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Seyircimizin de desteği ile rakibimizi İnegöl´den eli boş göndermek istiyoruz. Ligin ilk haftasında İstanbul deplasmanında Galatasaray´a yenilmiştik. Bu hafta sahamızda oynayacağımız İkbal Afyon Belediye Yüntaş maçı ile geçen haftanın telafisini yapmak istiyoruz. Bunu başarabilecek oyunculara ve teknik heyete sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Bu hafta rakibimiz olan İkbal Afyon Belediye Yüntaş takımı da kendi sahasında Arkasspor´a yenilmişti. Onlarda geçen haftanın telafisini yapmak isteyecekler. Ligde zayıf bir takım yok her maçın atmosferi farklı oluyor. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Afyon Yüntaş´a geçit vermek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Taban son olarak; “Bu hafta sonu oynanacak bu zorlu voleybol karşılaşmalarına tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunarken, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.8 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
1

Korkmaz ailesinin acı günü

2

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

3

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

4

Yangın Kontrol Altına Alındı

5

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

6

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu

7

İnegöl Alanyurt yolunda kaza 1 yaralı