,
Güncel 6.11.2018 16:40:20 0
İNEGÖL´ÜN CADDELERİ ÇİÇEK AÇTI

İNEGÖL´ÜN CADDELERİ ÇİÇEK AÇTI

İnegöl Belediyesi tarafından başlatılan çevre düzenleme çalışmalarıyla şehrin muhtelif caddeleri, park ve dinlenme alanları çiçeklerle donatıldı.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte kışlık çiçek dikimine başlayan İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İnegöl´ün parklarına, bahçelerine, orta refüjlerine ve peyzaj düzenleme alanlarına 250 bin kışlık çiçek dikimi gerçekleştirdi.

“İNEGÖL´Ü ÇİÇEKLERLE DONATIYORUZ”
İlçeye farklı bir hava katan ve kent görselliğini ön planda tutan uygulamalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Yazlık ve kışlık olarak uygulanan çiçek dikimlerimizle İnegöl´ün dört bir tarafına güzellikler yaymaya çalışıyoruz. Bu anlayışla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından İnegöl´ün parklarına, bahçelerine, orta refüjlerine ve peyzaj düzenleme alanlarına 250 bin kışlık çiçek dikimi gerçekleştirdik. Bu çalışma kapsamında, hercai menekşe, çuha, sıklamen ve süs lahanası gibi çiçek türlerini şehrimizin dört bir tarafına dikerek, İnegöl´ü çiçeklerle donatıyoruz” dedi.

 

“İNEGÖL İÇİNDE YEŞİL DEĞİL, YEŞİLLER İÇİNDE BİR İNEGÖL”
İnegöl´de yeşil alan ve çevre düzenlemelerinin hızla devam ettiğini belirten Taban, “Amacımız İnegöl içinde yeşil değil, yeşiller içinde bir İnegöl meydana getirmek. Yürüttüğümüz çalışmalarla İnegöl´ümüzün rengârenk bir görüntüye kavuşacağına yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Taban son olarak, “Halkımızın isteği doğrultusunda İnegöl Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyor ve sorunlarımıza kalıcı çözümler üretiyoruz. Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız. Bu doğrultuda şehrimize güzel bir görünüm kazandıran mevsimlik çiçek dikimi uygulamasının şimdiden şehrimize ve değerli ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor