,
31.01.2018 14:06:05 0
İNEGÖLSPOR´DAN FENERBAHÇELİLERE ZİYARET

İNEGÖLSPOR´DAN FENERBAHÇELİLERE ZİYARET

İnegölspor´umuzun Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerimiz, İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

 

 

 

Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Münür Kanar, "şunları söyledi:

"Bodrum maçına gittik. Bodrumspor devre arası 800 bin lira paraya 5 transfer yapmış. Belediye başkanı 500 bin lirasını vermiş, gerisini de bir kaç gün içinde göndereceğini söylemiş. Bizde 7 bin 500 liraya devre arası 3 tane gurbetçi transfer ettik ve oynatıyoruz. Tuzla maçında oynattık maçı aldık. Bodrum maçında da oynattık. 7 bin 500 liraya transfer yaptık. Biz şımarmıyoruz. Çünkü bütçemiz belli. Bugüne kadar topçuya verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik. Personel dahil hiç kimseye 1 lira borcumuz yok. Hepsini ödedik. Şimdi biz futbolcuların maç başlarını ödemeye başlayacağız. Onu da zaten federasyondan gelen paralarla derleyip toplayıp, halletmeye çalışıyoruz. Destek için esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Bu haftaki maçta inşallah lider Menemen´i yenip yolumuza devam edip, play-off oynamak istiyoruz. Bizi kabul ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz."

 

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık, ise "Biz neticede bir taraftar derneğiyiz. Taraftar derneği olduğumuz için zaten yönetim kurulu olsun bizim üyelerimiz olsun İnegölspor´lu olmayan aramızda yok gibi. Ne kadar ilgileniyorsunuz? derseniz. İşin doğrusu maçlara gidip gelmek hariç yeterince ilgilenemiyoruz. Ama hepimiz kendi bünyemizde, kendi çevremizde, kimi kendi bütçesinden, kimi ilgili olduğu kurumlardan gereken ilgi ve yardımı esirgemiyor. Başkan ve yönetim kurulu üyelerine hoşgeldiniz diyorum. Başarılar diliyorum. Biz başından beri İnegölspor´u yakından izliyoruz. Bazı konulardan da haberdar edildik. Eski bir yerel yönetici, belediye başkanı olarak, bu işlerle ilgimiz olduğu için belediyenin İnegölspor´dan ilgi ve desteğini çekeceği konusunda fevkalade rahatsız olduk. Bir şekilde bizde bunu kendilerine ilettik. Yani böyle bir şeye hakkı olmadığını, birebir belediye başkanımıza ifade ettik.  O zaman biz şöyle anladık. Yani belli bir geçiş dönemi var. Sinirler yatışır, şu olur, bu olur, yönetimin adlandırdıkları gibi bir amigo yönetimi değil de, kayyuma kalmaması için İnegöl´deki arkadaşlarımızın fedakarlık yapmalarından oluşan bir yönetim olduğunu, zamanla bunu göreceğini söyledik. Rahmetli Hikmet Şahin döneminden örnek verdik. O da baştan böyle direndi ama sonradan İnegölspor bir güç, taraftarıyla, şimdiye kadar elde etiği başarılarla bunun önünde duramazsınız dedik ve bazı çevreler dediler. Münür başkanın dediği 5 milyon 6 milyonluk bütçede 1 milyonluk bir belediye desteğinin hiç bir önemi yok. Ancak manevi destek var. Belediye olmadığı zaman bir takımın ardasında yönetim en ufak bir olayda demoralize olur, şu olur, bu olur. Gerçekten göreviniz zor. Biz sizi kısa bir zaman sonra bir iadeyi ziyarette bulunmak isteriz. Bizde karınca kararınca beklentileri karşılamasa bile, şöyle gönül alıcı manada ufak tefek destek verebiliriz. Bu nezaket ziyaretinizden dolayı tekrar sizlere teşekkür ediyor, ligde başarılarınızın devamını diliyorum."ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanımız tarafından Arık´a takım formamız hediye edildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

2

Korkmaz ailesinin acı günü

3

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

4

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın

5

Yangın Kontrol Altına Alındı

6

İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

7

İnegöl'ün 2023 yılı dış ticaret rakamları belli oldu