,
Spor 29.08.2019 15:54:00 0
İNEGÖLSPOR’A 3 TAKVİYE

İNEGÖLSPOR’A 3 TAKVİYE

Ayrıntılar>>>


TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Fatih Karagümrük'ten Uğur Daşdemir, İstanbulspor'dan kiralık olarak Abdullah Balıkuv ve Utaş Uşakspor'dan Tayfun Pektürk ile 1'er yıllık anlaşma sağladı.

 Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Abdurrahman Maksutlar, yaptığı açıklamada; "3 tane yeni transferimizi sizlere tanıtmak istiyoruz. Uşakspor'dan Tayfun Pektürk, İstanbulspor'dan Abdullah Balıkuv ve Fatih Karagümrük'ten Uğur Daşdemir ile anlaşma sağladık. İnegölspor'umuza hayırlı uğurlu olsun. Tayfun sol açık, Abdullah sol bek, Uğur ise sağ bek mevkiinde oynuyor. Bugün itibariyle transferleri bitirmiş oluyoruz." dedi

İnegölspor’a, Uşakspor'dan transfer olan Tayfun PektürkTayfun Pektürk ise, "İki taraf içinde hayırlı olsun. İnşallah güzel bir sezon geçiririz."dedi.

Daha sonra söz alan Abdullah Balıkuv ise;“İnegölspor'un başarısı için elimizden gelen herşeyi yapıp, takımın hak ettiği en güzel yere getirmek için çalışacağız. İnşallah bunu başarırız."şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Uğur Daşdemir ise; "Kazasız, belasız bir sezon olur inşallah. Allah iki tarafıda utandırmasın. Burada hep birlikte bir hedefe yürümeye çalışacağız Allah2ın izniyle. İki taraf içinde hayırlı olsun."ifadelerini kullandı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de evler alevlere teslim oldu

2

Bir sigara grubuna daha zam geldi!

3

Fikret Fidan Yusuf Halaçoğlu'nun kurduğu Kutlu partisine katıldı

4

CHP inegöl ilçe teşkilatıda seçimler sonrası saha indi

5

İnegöl Okyanus koleji İnegöl Şampiyonu oldu

6

Saadet partisi ziyaretlerini sürdürüyor

7

Piyanonun minik ustaları büyük beğeni topladı