,
Güncel 6.10.2018 13:31:00 0
İNEGÖLSPOR´A ZİYARET

İNEGÖLSPOR´A ZİYARET

İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Pazar günü Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz İnegölsporlu futbolcuları antrenmanda ziyaret ederek, tatlı ikram etti.

İnegöl Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri Durmuş Genç´i, ilçe tesislerinde İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

 Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan  Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, “İnegöl´de göreve başlayalı 1,5 ay oldu. İnegölspor´un maçlarını takip ediyorum. Şahsım ve teşkilatım olarak inegölspor´u destekliyoruz. Daha önceki Antep´deki başarıyı her maçta bekliyorum. Dolaysıyla hem antrenmanı izlemek hem de moral vermek için hem de bir baklava ikramında bulunalım. İnegölspor´a bundan sonraki tüm karşılaşmalarında başarılar dilerim. Biz inegölspor´un yanındayız inegölspor´u ve inegöl´ü seviyoruz diye konuştu.

İnegölspor Kulüp başkanı Eşref Güç ise ziyaretlerinden dolayı emniyet teşkilatına teşekkür etti. Güç hafta sonu oynayacakları Samsunspor karşılaşmasında sahadan 3 puanla ayrılan tarafın kendilerini olmasını arzuladıkları ifade etti.

Konuşmalarına ardından futbolculara baklava ikramında bulunuldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den