,
Spor 17.11.2021 15:44:00 0
İNEGÖLSPOR U-19:1 YILDIRIM SPOR U-19:1

İNEGÖLSPOR U-19:1 YILDIRIM SPOR U-19:1

.

Bölgesel Gelişim Ligi 5.Grup'ta mücadele eden U-19 ekibimiz, ligin 3.haftasında Yeniceköy sahasında ağırladığı Yıldırım Spor ile 1-1 berabere kaldı. Ekibimizin golünü 15. Dakikada Eren Yetim kaybetti.

Maçın ardından açıklama yapan U-19 Teknik Sorumlumuz Caner Taban, şunları söyledi:

“Bölgesel Gençlik Gelişim Ligi 3 haftasında kendi sahamızda Bursa Yıldırım Spor'u ağırladık. Lige bizim gibi iyi başlangıç yapan rakibimizin gücünün farkındaydık ve taktik anlayışımızı buna göre belirledik.2. Bölge savunmasıyla başladığımız karşılaşmada topa sahip olan taraf rakibimizdi. Savunduğumuz bölgede kaptığımız topu merkez hücumuyla sonuçlandırıp 15 dakikada Eren'in golüyle 1-0 öne geçtik. Skor üstünlüğünü 80.dakikaya sürdürsek de oyun üstünlüğünü bir türlü kazanamadık. Maçı bitirebilecek pozisyonlar yakalasak da gole çeviremedik. Rakibimizin baskısı karşısında 80 dakika da savunmada konsantrasyon hatası sebebiyle durum 1-1 e geldi ve zorlu mücadele bu skorla sona erdi.”

Gençlik Gelişim Program Sorumlumuz Özgür Şahin ise, “Gelişim liglerine genel anlamda katılma isteğimiz mümkün olduğunca zorluk derecesi yüksek müsabakalar oynamalarını sağlamaktır. Bu hafta karşılaştığımız rakibimiz bunu tam anlamıyla sağlamıştır. Sporcularımızı bu tip maçlar ile geliştirebileceğimizi düşünmekteyim. Skordan daha ziyade işin bu tarafı bizi ilgilendirmektedir. Sporcularım ve teknik heyetim adına bu maçın bizlere çok şeyler kattığını düşünmekteyim.”ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 15.9 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.6 ° Güneşli
1

Yaşar Korkmaz gözyaşları arasında toprağa verildi

2

İnegöl’de yol ikiye bölündü! Yol Trafiğe kapatıldı

3

Bozbey İnegöl'de o mahallelerden başlayacak

4

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

5

Korkmaz ailesinin acı günü

6

İnegöl Trafiğine MODEF Düzenlemesi

7

inegöl'de sandalye fabrikasında yangın