,
Spor 7.10.2019 16:40:00 0
İNEGÖLSPOR ALTYAPIDA GALİBİYET HAFTASI

İNEGÖLSPOR ALTYAPIDA GALİBİYET HAFTASI

Ayrıntılar>>>

 

Türkiye Bölgesel Gelişim ligi 2.Grupta Mücadele Eden İnegölspor haftayı 3 galibiyet 1 beraberlikle kapattı. İnegölspor altyapı antrenörleri hafta sonu yaptıkları müsabakaları hakkında değerlendirmelerde bulundu:

 

DERİNSPOR:1 - İNEGÖLSPOR:4

U15 Sorumlusu YUNUS MEMİŞ:

 

Akademi liginin 5.haftasında Derince belediye spora misafir olduk. Oyunun başlarında kontrollü oynadık ve rakibimizi 2.bölgede karşıladık. Orta alanda yaptığımız baskı ile rakibimizin ataklarını başlamadan bitirdik ve kendi ceza sahamıza sokmadık. Kazandığımız toplarda kenar oyuncularımızla hücum bölgesine taşımaya çalıştık. İlk yarının ortasında arka arkaya bulduğumuz goller ile skor avantajını da elimize aldık. Ancak frikikten yediğimiz gol ile fark tekrar 1’e indi. 2.yarı kontrolü ve oyun hâkimiyetini kaybetmedik. Savunma arkasına attığımız toplarla etkili pozisyonlar yakaladık ve bunlarda başarılı olup skora yansıttık. Genel anlamda oyunun temposundan ve oyun içersindeki yardımlaşmadan memnun kaldık. Umarım bu gelişme devam eder. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

 

 

DERİNCESPOR:0 - İNEGÖLSPOR:0

U16 Sorumlusu CANER TABAN:

 

B.G.G.Liginin 5.haftasında deplasmanda Belediye Derince Spor la karşılaştık. Maçın başından sonuna kadar koşan mücadele eden topa sahip olan pozisyon bulan taraf bizdik. Rakibimizin 1 puan alabilme isteğiyle oynadığı hatta sadece uzun top anlayışıyla devam ettiği maçta girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince maçtan beraberlikle ayrıldık. Son dakikaya kadar gol arayan ve oyunu doğrularıyla oynamaya çalışan ekibimizi kutluyorum. Belki 2 puan kaybettik ama inegölspor altyapısına yakışan oyunu oynadığımız için mutluyuz.

 

İNEGÖLSPOR:2 - DERİNCESPOR:0

U17 Sorumlusu Murat YAKŞİ:

 

İnegöl Yenice sahasında b. derincespor ile karşılaştık. 1. Devre Takımımız rakibe oyun alanı bırakmayan aynı zamanda kazandığı topları rakibe vermeyen ortak toplarda ise mücadeleci takım görüntüsü verdi. Rakibimizden daha çok koşup daha çok pas yaptık buda sonuca yansıdı devreyi gollerle kapattık. 2. Devrede rakibimiz etkili olmaya çalışsa da oyunu kontrolümüzde tutmayı başardık. Skor ilk devre atılan gollerle sonuçlandı. Oyuncularımı tebrik eder başarılar dilerim.

 

KASTAMONUSPOR:0 - İNEGÖLSPOR:3

U19 Sorumlusu SELAHATTİN ESEN

 

Tff Bölgesel Gelişim U19 Ligi 5.Haftasında Deplasmanda Kastamonuspor İle Karşılaştık. Maça dengeli bir oyun anlayışı ile başladık. İlerleyen zamanda tempomuzu ve pas oyunumuz arttırdık. Organize gelişen pozisyonlar ürettik. Finali yapamadık. Rakibimize de 1-2 pozisyon verdik. 2.yarıda ise gerçek oyunumuzu tam olarak göstermeye başladık ve golü bulduk. Bundan sonra ise oyunun yönünü temposunu belirleyen takim olgusunu ve bütünlüğünü çok iyi sağladık. Bulduğumuz gollerle zorlu deplasmandan 3 puanla döndük. Zirvedeki yerimizi koruduk futbolcularımı iyi oyun ve galibiyetlerinden dolayı kutlarım.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 30.3 ° / 12.7 ° false
  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
1

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

2

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

3

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde

4

İnegöl'de kaç firma iflas etti kaç kişi konkordato'ya gitti

5

İnegöl’ün Yeni Nöbetçi Kitaphanesi Törenle Hizmete Girdi

6

İnegöl Belediyesi’nde Başkanlık Makamı Çocuklara Verildi

7

Türkiye'nin En Büyük Mobilya Fuarı İnegöl’de Başlıyor