,
Spor 3.10.2018 09:38:27 0
İNEGÖLSPOR İMOS´U ZİYARET ETTİ

İNEGÖLSPOR İMOS´U ZİYARET ETTİ

İnegölspor´umuzun Kulüp Başkanı Eşref Güç ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Okan Güler ile yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

Kulüp Başkanımız Eşref Güç, ziyarette İMOS Başkanı Okan Güler´e takım formamızı hediye etti. Ziyaretin ardından İMOS yönetimi tarafından kulübümüze destek sözü verildi.

 

Forma takdiminin ardından açıklama yapan Kulüp Başkanımız Eşref Güç, şunları söyledi:

"Bu nazik karşılamadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Şuanda sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Kolay değil. İnegöl büyük bir camia. Sanayisiyle, köftesiyle, kaplıcasıyla değerli bir yer. Memleket olarak ta sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Şuanda hepimiz için birlik beraberlik zamanı. Bu arada da Allah razı olsun sporu da düşünüyoruz. İnegölspor bildiğini gibi Bursa´nın Bursaspor´dan sonra ikinci takımı sayılıyor. Sizlerinde büyüğümüz, ağabeyimiz olan Bursaspor´a verdiğiniz destekten dolayı İnegölspor adına ve İnegöllüler adına teşekkür ediyoruz. Tabi bu arada bizde sadece sizden değil herkesten destek bekliyoruz. Biz işin başarı boyutundayız. İnegölspor´u başarılı yapmak için elimizden geleni gece gündüz arkadaşlarla beraber çalışıyoruz. Bazen sıkıntılar olabiliyor ama bence o kadar önemli değil. Birlik beraberlik önemli. Sizlerinde bize mutlaka katkı sağlayacağınıza eminim. Her sene 2 defa fuarlar düzenleniyor. Fuarlarda İnegölspor´u da düşünüp, bir katkı payı ayırmanız hepimizin menfaati icabıdır. Bizimde bizden sonra gelen yöneticilerinde işlerini kolaylaştırır. İnanın bu işler fedakarlık işidir. Dernekçilikler çok zor. İyi yaparsın, iyi görünmez. Bir birimize ihtiyacımız var. Hepimiz aynı havayı soluyoruz. Sizlere şimdiden verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum."


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı

2

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

3

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

4

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

5

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

6

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

7

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde