,
Spor 19.03.2019 12:18:14 0
İNEGÖLSPOR ALTYAPIDA HAFTA SONU

İNEGÖLSPOR ALTYAPIDA HAFTA SONU

AYRINTILAR>>>

İnegölspor alt yapı futbol takımları hafta sonu oynadıkları 5 maçtan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve bir beraberlik aldı.

 

İZZET KAYA: U13 TEKNİK SORUMLUSU

K.BALIKLI OKKS.BAŞAK 1 – 5 İNEGÖLSPOR

 

Rakibimiz küçük balıklı başakspor karşısında maça çok iyi başladık. Önde baskı yaparak kaptığımız toplarla hızlı hücum yapıp skoru da bulduk. İlk yarıyı önde kapattık, ikinci yarı daha güvenli oynadık ve istediğimizi aldık. Özellikle oyun olarak yükselen bir grafiğimiz var, ilerleyen haftalar için çok umut vadeden bir görüntü oldu, çocuklarımı kutluyorum.

 

CANER TABAN: U15 TEKNİK SORUMLUSU

İNEGÖLSPOR 2-1 SAKARYASPOR A.Ş.

 

B.G.G.Ligi´nin 21 haftasında evimizde Sakaryaspor ´u ağırladık. Maça kontrollü başlayıp, savunma ve hücum pozisyonları doğru alıp etkili noktalarımızdan gol bulmaya çalıştık. Düşündüklerimizi büyük oranda da gerçekleştirdik. Bunun yanında maçta yaptığımız bireysel hatalar rakibe pozisyon vermemize ve golü de yememize sebep oldu. Oyundan düşmeyen ekibimiz yediğimiz gole çabuk tepki verdi ve bulduğu erken golle durumu eşitledi. 2.yarıda üstünlüğünü devam ettiren ekibimiz hırsı ve mücadelesinin yanında oyun kalitesini ortaya koyarak maçı galip bitirdi. Kazanımlar çıkardığımız bir maç oldu. Gönül ister ki bütün oynadığımız maçlar bu zorlukta olsun. Sporcularımıza bir haftalık bir izin

verdik. Çalışmalarımıza aynı ciddiyet ile devam edip sporcularımızın eksik noktalarını gidereceğiz.

 

SELAHATTİN ESEN:U16 TEKNİK SORUMLUSU

İNEGÖLSPOR 1-1 SAKARYASPOR A.Ş.

 

Tff B.G.G.L 1.Bölge 2.Grup 21.Haftasinda Yenice Sahasında Sakaryaspor İle Karşılaştık. Maça dengeli, bloklar arası mesafemizi iyi ayarlayan 2.bölgede ki baskımız ile kazandığımız toplarla pozisyon üreten Ve sonuçlandıran bir takim görüntüsü vermekti. İlk devrenin genelinde bunları gerçekleştirdik. Golü de bulduk. Skoru artıracak pozisyonlarda bulduk ama değerlendiremedik 2.devrede ise rakibin üstünlüğü ile geçti. Biz takım olarak çok geriye çekildik. Tabii ki bunu istemiyorduk, ama oyuncularımızın skoru koruma düşüncesi böyle zorluk derecesi yüksek maçlarda bunlar olabiliyor ama bu maçları fazla oynamak oyuncularımız için verimli oluyor. Baskıyla baş edebilme açısından neticesinde oyunun son bölümlerinde yediğimiz golle maç berabere sonuçlandı. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutlarım. Gelişen büyüyen öğrenen Bir takim oluşması için çalışmaya devam edeceğiz.

 

MURAT YAKŞİ : U17 TEKNİK SORUMLUSU

SAKARYASPOR A.Ş. 2-0 İNEGÖLSPOR

 

Sakaryaspor ile Arifiye Kalaycı sahasında karşılaştık. Maçın 1. devresinde oyunu kontrolümüz de tuttuk. Rakibe pozisyon vermeden pozisyonlara girdik. Fakat değerlendiremedik. Devre golsüz sonuçlandı. Rakibimiz 2. devrenin başında bulduğu gol ile öne geçti. Gol den sonra rakip alanda

kurduğumuz baskı sonucunda net pozisyonları değerlendiremedik. Yaptığımız oyuncu değişiklikleri oyuna hareket ve coşku katmasına rağmen bir türlü gole ulaşamadık. Oyunun sonlarına doğru kontratak golü ile mağlup olduk. Şampiyona öncesi cezalı ve sakat Oyuncularımız olmaması bizim için önemliydi. Oyuncularımı göstermiş oldukları mücadele den ötürü tebrik ederim.

 

SUAT GÜNEŞ : U19 TEKNİK SORUMLUSU

SAKARYASPOR A.Ş. 3-2 İNEGÖLSPOR

 

Sezonun son maçında Sakarya deplasmanında ilk yarı belki de sezonun en iyi futbolunu oynadık ve öne geçtik. İkinci yarı ise tam tersi bir görüntü vardı. İlk yarıdaki ritmi ikinci yarıda tutturamayınca gollere engel olamadık ve maçı kaybettik. Şampiyona öncesini iyi geçirip şampiyonada ÜÇ TAKIMDAN biri olarak ELİT B grubuna çıkmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu güce sahip bir takımımız var. Şampiyon olan ekibi tekrar kutluyorum.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Yavuz Turhan hayatını kaybetti

2

Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 Sokakta Asfaltlama Yapıldı

3

Merkez bankası faizi sabit bıraktı!

4

İnegöl Rumeliler derneğinden modef'e ziyaret

5

İnegöl Okyanus kolejinde 23 nisan etkinliği

6

MODEF’e 23 Nisan’da Rekor Ziyaret

7

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den