,
Spor 14.11.2018 12:18:00 0
İNEGÖLSPOR ALTYAPIDA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOr

İNEGÖLSPOR ALTYAPIDA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOr

İnegölspor altyapı futbol takımları haftayı karlı kapattı. Toplam 5 yaş grubunda şu anda mücadele eden İnegölspor 4 grupta galip gelirken 1 grupta sahadan beraberlikle ayrıldı.

Maçlarla alakalı altyapı hocalarımız değerlendirmelerde bulundu:

YUNUS MEMİŞ: U14 TEKNİK SORUMLUSU

U 14 Elit Ligi 2.grupta bu hafta aynı puana sahip Nilüfer 1987 takımını ağırladık.macin 2.dakikasında one gectik.Erken gelen golden sonra oyuncularımız farkı arttırmak için acele kararlar vermeye başladılar.Rakibimiz ise daha dengeli ve sahaya iyi yerleşim yaparak topu kendinde tutmaya çalıştı.ilk yarının son dakikasında rakibimiz kazandığı penaltı atışını gole çevirdi ve skoru beraberliğe getirmeyi başardı.2.yarı baskı kurmaya çalıştık ancak yine acele kararlar vermeye devam edince finali Yapamadık.son bölümde aldığımız risk ile 2 net pozisyon yakaladık ancak değerlendiremedik.rakibimize pozisyon vermedik ancak guzel ve zevkli mucadele oldu.rakibimizi de tebrik ediyorum.oyuncularımız maçta elinden geleni yaptılar.hatalarimizi hafta ici tartışarak daha iyi olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

/resimler/2018-11/14/1221167253254.jpg

CANER TABAN: U15 TEKNİK SORUMLUSU

B.G.G.L 9 haftasında evimizde Sultanbeyli Belediyesporu´konuk ettik.Maça rakibimize oranla daha iyi başladık.ilk 25 dakika da topa sahip olan taraftık.2.bölgede rakibimizi karşılayarak geride pas yapmalarına izin verdik.Araları iyi kapattığımız için rakibimiz uzun oynamak zorunda kaldı ve atılan uzun topları büyük ölçüde kazanarak topu ayağa indirip pas oyunu oynadık.Net pozisyon açısından çok üretken olamasakta topun bizde kalmasıyla rakibimize oyun üstünlüğümüzü hissettirdik.2.yarıya hücuma zenginlik katabilecek 2 oyuncu değişikliği ile başladık. Düşündüğümüz gibi oldu ve net pozisyonlara girdik. Ilk yarıya oranla daha baskılı oynadığımız maçta baskımız sonuç getirdi ve goller bularak maçı galip tamamladık.

SELAHATTİN ESEN : U16 TEKNİK SORUMLUSU

TFF B.G.G.L 1.BÖLGE 2.GRUP 9.HAFTASİNDA SULTANBEYLİ BEL.SPOR İle karşilaştik oyuna 3.bölgede baski kurarak rakibi hataya zorlayip kazandiğimiz toplarlada pozisyonlar üretip değerlendirme düşüncesiyle başladik zaman zamanda bunlari gerçekleştirdik ama sonuclandirmada eksiktik.rakibimizde etkili oyunculariyla hizli ataklarla etkili pozisyonlar ürettiler ama değerlendiremediler oyunun genelinde pas oyunumuzu baskimizi tam olarak gerçekleştiremedik ama oyuncularim maçin sonuna kadar mücadele ve oyuna odaklanmalari maçi kazanmamizi sağladi.Amacimiz olan iyi ve doğru oyunu uygulamaya çalişmak bunun içinde çalişmaya gelişmeye üretmeye öğrenmeye devam edicez

MURAT YAKŞİ : U17 TEKNİK SORUMLUSU

Sultanbeyli belediye spor ile Sultanbeyli belediye stadında karşılaştık.

Rakibimiz kendi saha avantajını aynı zamanda taraftarların ında desteği ile oyuna kalemize yakın alanda baskı kurarak başladı. Rakibimizi yavaslattık oyuna ortak olduk devre karşılıklı ataklarla sona erdi. 2 . devrede oyuna iyi başlayan taraf bizdik pas ve pozisyon üstünlüğü nü ele geçirdik bunun neticesinde galibiyete ulaştık. Oyuncularımı göstermiş oldukları performanstan ötürü tebrik eder başarılar dilerim.

SUAT GÜNEŞ : U19 TEKNİK SORUMLUSU

Oyuna temkinli başladığımız bir haftada ortada geçen bir oyun oldu ilk yarı biterken ve ikinci yarının başında kurduğumuz baskıda golü bulduk. Son dakikalarda rakibin uzun toplardan etkili atakları vardı onlarıda savuşturunca galip geldik. Oyuncularımı yürekten kutluyorum zor deplasmandan galibiyetle dönmeyi başardıkları için.Grubumuzda lider durumdayız ve bunu sezon sonuna kadar korumak istiyoruz.Amacımız sezon sonunda Elit B grubuna yükselmek bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz.Bu hafta yine sahamızada grubun güçlü takımlarından Sakaryaspor ile kendi sahamızda karşılaşacaz tüm spor severleri bize testek olamay devat ediyorum.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 28.5 ° / 14.7 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Cuma 18.5 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Zemci Şahin’den 23 Nisan Mesajı

2

Mobilyanın Başkentinde Şölen Başladı

3

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

4

İnegöl Rumeli derneğinden kafkasspor'a ziyaret

5

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan İnegöl'ün il olması açıklaması

6

İnegöl'de bir kedi katliamı daha

7

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Müjde